FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Anamaria Prodan: „În Liga 1 va fi ca pe vremuri, când erau Porumboiu, Niculae, Mititelu”

Anamaria Prodan +49   FOTO
Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iunie 2020 11:35

Anamaria Prodan (47 de ani), cea care a bătut palma cu Hermannstadt pentru a intra în conducerea echipei, și-a dezvăluit planurile pe care le are la noul club. 

Agentul a oferit și alte detalii despre negocierile purtate cu clubul sibian: 

„Rebecca este primul patron din fotbalul românesc, nu eu. E adevărat, discutăm de șase luni. Avem o relație de prietenie cu Claudiu Rotar. Am hotărât încet-încet să deschid un business copiilor mei. Aceștia au fost pașii, foarte bine calculați foarte bine gândiți. 

Aș vrea să fiu campioană. Cred că mă cunoașteți de atâta timp. Asta va fi frumusețea fotbalului în România. Cu câți se implică mai mulți. Va fi ca pe vremuri, când erau Porumboiu, Ioan Niculae, Becali, Mititelu. 

Anamaria Prodan își va ajuta toți jucătorii, va fi manager, își va ajuta copilul și va fi trup și suflet pentru fotbal. Rămâne Miriuță antrenor, normal. Deocamdată e foarte important ca echipa să rămână în prima ligă. Înainte să ne gândim la președinte, cel mai important e ca jucătorii să-și primească banii și să aibă condițiile pentru a face performanță”, a spus Anamaria Prodan, potrivit sursei citate.

+45 FOTO

Anamaria Prodan: „N-ar fi eșecul meu dacă echipa va retrograda”

„N-ar fi eșecul meu dacă echipa va retrograda, deoarece nu eu am manageriat de la început. Dacă se va întâmpla acest lucru, e clar că echipa trebuie să revină în Liga 1. Eu sunt convinsă că lotul actual al echipei nu este de retrogradare. Cunosc jucătorii și știu ce caractere tari au. Alung din gând această posibilitate, dar totul este posibil în fotbal”.

„Dacă Rebecca își va permite să-l plătească, poate Laurențiu Reghecampf va veni la Hermannstadt - Anamaria Prodan

VIDEO. Cum fenteaza Anamaria Prodan farmecele barbatilor la negocieri

Citește și alte știri despre subiectul „Anamaria Prodan la Hermannstadt”: 

EXCLUSIV Anamaria Prodan e în afara regulamentului la Hermannstadt! Ce riscă și ea, și clubul + de ce nu poate fi patroană

EXCLUSIV UDPDATE Anamaria Prodan, anunțată oficial la Hermannstadt! Primele reacții: „Am semnat toate actele”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  05 Iunie 2020, 08:36

Îl aduci în discuție pe mititielu? :))))) *** mai ești!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează