FOTBAL  »  Superliga  »  ARABIA SAUDITĂ

Anamaria Prodan și Mircea Rednic, dispută de la distanță: „Alții se duc acolo doar pentru bani”

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 februarie 2019 10:51

Transferul lui Nicolae Stanciu (25 de ani) în Arabia Saudită naște în continuare controverse. Anamaria Prodan și Mircea Rednic se contrazic de la distanță.

„E greșită percepția că fotbalul din țările arabe e slab. Soțul meu a făcut performanță acolo. A jucat finală de Liga Campionilor Asiei. Când te duci acolo la o echipă mare, ai și rezultate. Uită-te la Cosmin Olăroiu.

Într-adevăr, sunt și cluburi în Arabia Saudită la care faci duș acasă. Alții se duc acolo doar pentru bani”, a declarat Anamaria Prodan la TV Digi Sport. 

Rednic are altă părere

După transferul lui Stanciu la Al Ahli, Mircea Rednic declara: „În Arabia Saudită sunt condiții bune, dar cred că pentru ei decid impresarii și cluburile. Nu e un pas înainte, profesional, să joci în Arabia Saudită sau în SUA”.

Mircea Rednic a antrenat la rândul său în Arabia Saudită la Al-Faisaly, înainte să revină la Dinamo. Nu a fost prima aventură în Golf. În sezonul 2003/2004 a pregătit-o pe Al-Nasr, în Emiratele Arabe Unite.

Vezi și: 

A reînceput bătălia la Dinamo » Transferul dorit de Rednic a picat fiindcă era implicată Anamaria Prodan și nu fiica sa Luana! Reacția soției lui Reghe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
ares2024
ares2024  •  09 Februarie 2019, 17:24
Postat de george1111 pe 09 Februarie 2019, 13:43

De cand a ajuns *** sa antrenze la arabi ,aveti articole saptamanale cu ia in prim plan.Eu inteleg ca este unul din sponsorul vostru,dar sunteti penibili ca incercati sa si prostiti suporterile cu aburelile uneia care se crede cea mai ce ,dupa ce nu a scapat niciun ciocan sa treaca pe langa ea fara s-o loveasca ,mai incearca sa ne si spuna ca in tarile arabe fotbalul este de mare calitate...nu,acolo,fotbalul este de un nivel foarte inferior,cu toate investitiile lor , asta le este felul ,cat ai investii nu poti sa faci din logan,mercedes .Acolo nu ai ce cauta ca fotbalist decat ptr bani ,trebuie sa fim idioti sa spunem altceva.

Asta e nivelul gazetaresc din patria noastră !!!!

demolarii
demolarii  •  09 Februarie 2019, 16:56

Declarația Anei trebuie susținută. De ce? Nici Olaroiu, nici Rădoi sau Balaci( care au un palmares bun in zona araba) , nu au ajuns la echipe , macar medii, din Vestul Europei. Daca Ana îl va duce pe Stanciu la West-Ham, sau Mantea, că exemplu; ori pe soțul ei că și antrenor in Germani ori Spania, da. Voi crede că din zona araba poți creste....dar până acum toți s-au întors în România, și s-au lăudat cu banii obținuți ( când Lucescu a antrenat Inter, a venit cu R Bagio in Romania), chiar și V Pițurcă.

117476219344784
Von Paulus II  •  09 Februarie 2019, 14:37

eu cred ca fetei cu parul ars sus si jos i-ar sta mai bine sa caute footbalisti prin Africa ca acolo fotbalul este mai bine dotat decat pe la arabi ! poate sa merga si cativa de la GSP ptr aceleasi considerente ! succes prieteni

Vezi toate comentariile (5)
Comentează