FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚIE

Anamaria Prodan vrea să conducă fotbalul românesc: „Mă văd președintele FRF și președintele tuturor!”

Anamaria Prodan este unul dintre cei mai cunoscuți impresari români +49   FOTO
Anamaria Prodan este unul dintre cei mai cunoscuți impresari români

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 aprilie 2020 17:34

Impresarul Anamaria Prodan (47 de ani) a declarat că își dorește la un moment dat să devină președintele Federației Române de Fotbal.

„Mă văd și președintele Federației, și președintele tuturor mă văd. Știu ce pot și cât pot. Știu cât de corectă sunt, pentru că despre asta e vorba.

Un om care se îmbogățește peste noapte nu știe, sărăcul, îi cad banii din mână. Nu știe ce să facă cu ei. Cât de repede i-a primit, tot atât de repede se dizolvă. Dacă nu ai creier, nu ai management în cap, nu ai cum să ai succes”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Sport.

Anamaria Prodan, în izolare la Dubai

Anamaria este la vila din Dubai, Emiratele Arabe Unite, alături de soțul ei, Laurențiu Reghecampf și doi dintre cei patru copii ai familiei, Luca și Laurențiu jr. Aceasta se va întoarce în România peste cel puțin o lună, atunci când speră ca situația legată de coronavirus să fie rezolvată.

+45 FOTO

VIDEO Anamaria Prodan s-a apucat de TRX

Citește mai multe știri din Liga 1:

Povestea întâlnirii dintre Mihai Bendeac și Gigi Becali: „Trebuia să merg la Ligă, dar Mitică Dragomir făcea grătar și nu voia să vadă presa”

Gigi Becali face ordine la FCSB: „Credeți că moare apărarea fără Planic? Am înlocuitor!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
portardelegenda
portardelegenda  •  06 Aprilie 2020, 14:23

La ce *** avem in fotbal , nu m ar mira sa o vad pe asta presedinte FRF

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

liviu.neagoe
liviu.neagoe  •  06 Aprilie 2020, 10:57

Fereasca Dumnezeu! Dar intr-o tara plina de coc'alari si print'ese te poti astepta la orice...

1377528849094224
İnekçi Ruk  •  06 Aprilie 2020, 06:28

Te rugăm Nu te mai intoarce PALMIERULE DUBAIAN..RO este prea mica ptr tine regina fumul de cutie..uita de ROMÂNIA si tu si soțul tau antrenor de tinichea la borcan expandat..ca uite de bun ce este antrenează palmieri..deci fa un serviciu tuturor si numai veni aici ca *** de parveniți odiosi de 100km

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close