FOTBAL  »  Superliga  »  AMINTIRI

Povestea întâlnirii dintre Mihai Bendeac și Gigi Becali: „Trebuia să merg la Ligă, dar Mitică Dragomir făcea grătar și nu voia să vadă presa”

Mihai Bendeac l-a imitat pe Becali chiar și în timpul interviului alături de comediantul „Micutzu” // Sursă foto: Captură YouTube @M.C.N. Podcast
Mihai Bendeac l-a imitat pe Becali chiar și în timpul interviului alături de comediantul „Micutzu” // Sursă foto: Captură YouTube @M.C.N. Podcast

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 aprilie 2020 16:54

Actorul Mihai Bendeac (37 de ani) a dezvăluit povestea întâlnirii pe care a avut-o cu Gigi Becali (61), patronul FCSB, în urmă cu mai mulți ani.

Bendeac, recunoscut pentru show-urile de comedie pe care le-a orchestrat la Antena 1 și Prima TV, a dezvăluit că inițial era programată o filmare între el și Dumitru Dragomir, atunci președintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

Interviu cu Dennis Șerban din Spania: „Aici, medicii nu pleacă din spitale, ca în România” » Descrie imagini apocaliptice

Mihai Bendeac despre întâlnirea cu Gigi Becali: „Am aflat cu 10 minute înainte”

„Era o ediţie de Crăciun, asta țin minte. Lui Becali i se mai propusese de-a lungul timpului, dar a spus mereu nu. De fapt, în ziua aceea trebuia să mergem la Mitică Dragomir, la LPF. Însă ne-a transmis să nu mai mergem, că face un grătar la Ligă şi nu vrea să vadă presa.

Atunci, i-am spus producătoarei să mergem pe stradă și să vedem ce găsim. Ea a vrut să-l mai sune o dată pe Becali. Ăla a răspuns. Ea s-a întors după 30 de secunde cu răspunsul: «Da, tată, da. Veniți, tată, da!».

A fost o experienţă extrordinară când m-am dus la palat. Eu am aflat cu zece minute înainte că o să merg acolo. Poate asta a fost bine, că nu mi-am pregătit absolut nimic. A fost vârful de audienţă din istoria acelui show”, a afirmat Bendeac, în cadrul M.C.N. Podcast 16.

  • 52:30 este minutul la care Bendeac începe să vorbească despre filmarea cu Gigi Becali.

Gigi Becali, față în față cu „fratele mai mic”: „Să nu te mai văd în sutien”

Becali a fost întotdeauna o sursă de inspirație pentru Bendeac, care l-a imitat în foarte multe emisiuni.

În trecut, actorul a mers la o întâlnire cu patronul FCSB chiar la palatul din Aleea Alexandru. Îmbrăcat la fel ca omul de afaceri, Bendeac s-a distrat cu Becali, între cei doi având loc un schimb savuros de replici.

VIDEO Gigi Becali a recunoscut că a primit o ofertă oficială pentru Florinel Coman

Citește mai multe știri din Liga 1:

42 de ani de la debutul în națională al lui Aurel Rădulescu, cel ce trebuia să fie mai bun decât Hagi. Și care a sfârșit stupid, sub roțile trenului, după o șuetă cu o blondă

Gigi Becali face ordine la FCSB: „Credeți că moare apărarea fără Planic? Am înlocuitor!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close