FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA, SÂMBĂTĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Andone a făcut anunțul! Câți jucători vrea în iarnă: "Dacă-i luăm, suntem bine"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2016 13:04

Adi Mutu este gata să perfecteze primul transfer în calitate de manager general al lui Dinamo, pe fundașul de bandă Luca  Ceccarelli, în vârstă de 33 de ani, iar Ioan Andone a declarat că italianul va fi prezentat oficial săptămâna viitoare. De asemenea, s-a referit și la planul de achiziții din iarnă. 

"Cred că săptămâna viitoare îl prezentăm pe Ceccarelli. Dacă transferăm doi jucători în iarnă, suntem bine. Mutu urmărește câțiva mijlocași", a afirmat Andone la conferința de presă susținută înaintea meciului cu Astra.

Acesta a evoluat din 2001 până în 2014 la Cesena, dar a mai fost la formații precum Bologna, Salernitana, Pavia, San Marino, Legnano sau Padova.

La aceeași conferință de presă, Andone a prefațat primul meci din retur și susține că va fi o partidă cu totul diferită de prima confruntare din acest sezon, în care "câinii" s-au impus cu 4-1.

"E alt meci față de cel din prima etapă, au apărut jucători noi. La ei au apărut Săpunaru, Alibec și Budescu și au plecat Boldrin și De Amorim. Trebuie să jucăm mult mai bine decât cu Pandurii ca să câștigăm acest meci", a spus antrenorul lui Dinamo referitor la confruntarea cu Astra. 

 Dinamo întâlnește Astra pe teren propriu, în prima etapă din retur, sâmbătă, de la ora 20:30. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (51)
haideusicfr
haideusicfr  •  29 Octombrie 2016, 10:00

Italianul ala baga pastile.Cine ,unde, cand ,sa manance. Problemele principale sunt rezolvate. In plus ,*sifonatul* la urechile mutului...

dinamo_fcd_in_adn
dinamo_fcd_in_adn  •  28 Octombrie 2016, 21:02
Postat de fst18 pe 28 Octombrie 2016, 18:47

Nu pot sa i inteleg pe astia,ce viata tre sa aiba terminatu asta ???

Asa fasaitule zi ?.........ai o problema ? te ascult, daca esti un frustrat fecesebist mucles ...........

902781693186985
Liviu George  •  28 Octombrie 2016, 19:20

pana in iarna sper sa plece ando!!e o catastrofa!!

Vezi toate comentariile (51)
Comentează