FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Jucătorul trecut pe „lista neagră” de Gigi Becali pleacă de la FCSB » Anunțul patronului: „Sunt 3 oferte”

Andrea Compagno pleacă de la FCSB, foto: facebook FCSB
Andrea Compagno pleacă de la FCSB, foto: facebook FCSB

Articol de - Publicat sambata, 27 ianuarie 2024 10:52 / Actualizat sambata, 27 ianuarie 2024 11:01

Andrea Compagno (27 de ani) o va părăsi pe FCSB în această iarnă. Intrat în dizgrația patronului Gigi Becali, atacantul italian a fost pus pe lista de transferuri, iar jucătorul nu duce lipsă de oferte.

Golgheterul vicecampioanei din sezonul trecut are mai multe oferte și e tentat să aleagă Turcia, acolo unde ar putea fi coleg cu Alexandru Cicâldău (26 de ani).

Guardiola, mesaj superb după anunțul lui Klopp: „E cel mai mare rival al meu. O parte din Manchester City se pierde”
LIVERPOOL
Guardiola, mesaj superb după anunțul lui Klopp: „E cel mai mare rival al meu. O parte din Manchester City se pierde”

Andrea Compagno, ofertă de la Konyaspor

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali, a anunțat că jucătorul este de vânzare pentru 300.000 de euro. Jurnalistul Ertan Suzguz a anunțat că FCSB și Konyaspor au ajuns la un acord pentru transferul vârfului italian.

Gigi Becali a venit cu precizări și a menționat faptul că jucătorul are 3 oferte, iar una este, într-adevăr de la Konyaspor, dar momentan nu s-a ajuns la un acord de principiu cu vreo echipă: „Sunt vreo 3 oferte pentru Compagno, inclusiv Konya din Turcia. E posibil sa plece, dar încă nu e semnat nimic”, a precizat patronul vicecampioanei României, conform Fanatik.

Ofertele sunt din Ungaria și Turcia, dar Compagno are cele mai mari șanse să ajungă la Konyaspor, precizează sursa citată. Echipa românului Cicâldău este pe locul 19 în campionatul Turciei, loc direct retrogradabil, cu 21 de puncte după 22 de etape.

Compagno este un jucător pe placul lui Mihai Stoica, dar acesta nu poate trece peste cuvântul patronului, cel care decide jucătorii care pleacă de la echipă: „Nu aș renunța niciodată la Compagno. Îți oferă alternativă și se antrenează excepțional. Niciodată nu a avut vreun reproș la adresa nimănui. Este un profesionist cum rar mi-a fost să văd, dar asta este situația. Cel care plătește trebuie să dicteze.

Vii cu argumente, încerci să-l influențezi, dar am avut meciurile acestea și am arătat foarte bine fără el. În momentul în care patronului i se pune pata nu se mai poate face nimic. Sunt discuții”, a precizat MM Stoica, pentru Orange Sport.

Match Quiz Dinamo - Rapid
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Dinamo - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO. Mihai Teja: „FCSB nu mai are contracandidate la titlu”

Citește și alte știri:

Intervine frontal în conflictul Dinamo - Rapid: „Nu vă bateți joc! Mi se pare jignitor”

Rapid a anunțat în direct vestea așteptată de toți fanii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează