FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 1-1

VIDEO Andrei Cordea, dezvăluiri de pe teren de la faza golului din prelungiri: „Sunt frustrat, nu vreau să zic ceva greșit”

Foto: Raed Krishan (GSP)
Foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de , - Publicat luni, 20 februarie 2023 13:29 / Actualizat luni, 20 februarie 2023 13:55

Andrei Cordea, 23 de ani, a vorbit despre problemele de arbitraj de la FCSB - CS Universitatea Craiova, scor 1-1. Fotbalistul roș-albaștrilor s-a arătat mulțumit de prestația echipei sale. 

De asemenea, a comentat și momentul ce a precedat golului egalizator din finalul partidei, dar și despre cartonașul galben încasat, care îl va ține pe tușă la meciul de etapa viitoare cu FC Argeș. 

„Nu am avut noroc cu Craiova, sperăm însă să se întoarcă în play-off. A fost spectacol, am ratat câteva ocazii mari, cred că puteam ieși cu 3 puncte de pe teren. Mie îmi place ce am jucat, cred că e jocul care ne poate face campioni”, a zis mijlocașul FCSB-ului la finalul partidei.  

Dezvăluire incredibilă din vestiarul unei echipe de Liga 1 » Înregistra și îi trimitea totul antrenorului: „L-a prins lumea făcând asta”
GSP LIVE
Dezvăluire incredibilă din vestiarul unei echipe de Liga 1 » Înregistra și îi trimitea totul antrenorului: „L-a prins lumea făcând asta”

Andrei Cordea: „Nu-mi mai bat capul cu ce a fost”

Fotbalistul adus de la Academica Clinceni a vorbit despre momentul din finalul partidei, când mai mulți fotbaliști ai FCSB-ului s-au năpustit asupra brigăzii de arbitri. A dezvăluit discuțiile pe care jucătorii le-au purtat în teren cu centralul Cojocaru: ”Ne-a spus și Adi Șut la vestiar că arbitrul voia să acorde aut de poartă, Tamm ne-a zis că l-a lovit mingea în mână pe jucătorul Craiovei, tușierul a zis că e corner, așa am primit gol. 

Nu îmi mai bat capul ce face și ce nu face VAR, sunt și supărat, trebuie să fac ceva să uit cât mai repede. Sunt frustrat, nu vreau să zic ceva greșit” 

De asemenea, Cordea e convins că lupta finală se va da în play-off, în ciuda distanței care o separă pe FCSB de primele două clasate, Farul și CFR Cluj: „În play-off se va decide tot. Vom fi pregătiți pentru asta. 

Mai avem 4 meciuri pe care trebuie să le câștigăm, îmi pare rău că am primit cartonaș galben dintr-o prostie și trebuie să stau etapa următoare”. 

Pot da vina pe ghinion, am fost neatenți, ok, dar dacă decizia arbitrului era corectă, nu se ajungea aici, la egal. În fine.
-Andrei Cordea, extremă FCSB

Citește și: 

Craiova contestă prezența în teren a marcatorului FCSB: „Purtător ilegal de tricou”

FCSB pregătește schimbări pentru meciul următor » Ce prim „11” ar putea alinia

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
Gebeides1
Gebeides1  •  20 Februarie 2023, 19:53

MM Stoica a ironizat contracandidatele care se plang de arbitraj. Sa vedem cum comenteaza arbitrajul de la meciul echipei sale.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close