FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB forțată să facă schimbări pentru meciul următor » Ce prim „11” ar putea alinia

FCSB pregătește două schimbări pentru meciul următor. Foto: Imago Images
FCSB pregătește două schimbări pentru meciul următor. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 20 februarie 2023 13:10 / Actualizat luni, 20 februarie 2023 14:03

FCSB - Universitatea Craiova 1-1 | David Miculescu (21 de ani, extremă dreapta) și Andrei Cordea (23 de ani, extremă dreapta) sunt suspendați pentru următoarea partidă, cu FC Argeș (duminică, ora 20:30). Cele două pierderi vor provoca schimbări în echipa de start a FCSB-ului.

Prelungirile cu Universitatea Craiova au fost de coșmar pentru FCSB. Pe lângă golul încasat de la Koljic, FCSB a mai primit o lovitură.

Cordea și Miculescu au văzut cartonașe galbene (minutul 32, respectiv 60) și vor fi suspendați pentru pentru următoarea partidă, când vicecampioana va avea un duel foarte important, deplasare la FC Argeș. Pentru ambii a fost al patrulea cartonaș galben stagional.

„Multinaționala” din Liga 1 se scufundă în mediocritate! Sunt cei mai slabi din campionat și pot plăti scump pentru strategia din iarnă
ANALIZĂ GSP
„Multinaționala” din Liga 1 se scufundă în mediocritate! Sunt cei mai slabi din campionat și pot plăti scump pentru strategia din iarnă

FCSB pregătește două schimbări pentru meciul cu FC Argeș

Cele două pierderi vor provoca schimbări în echipa de start a FCSB-ului. Octavian Popescu va fi mutat în banda dreaptă a atacului. Mutarea are legătură și cu moftul lui Gigi Becali de a nu-l scoate din echipă pe Florinel Coman, cu evoluții în creștere în ultima vreme.

O altă alternativă a celor de la FCSB pentru postul de extremă dreapta ar fi Deian Sorescu. Folosit în flancul drept al defensivei până în acest moment, el ar putea fi „urcat” ca extremă. Fostul căpitan al lui Dinamo s-a impus ca titular și e un jucător polivalent.

S-ar putea ca Florinel Coman să rămână acolo (n.r.- în banda stângă) și îi schimbăm postul lui Tavi. Pe Coman nu ai cum să-l scoți, acum e mare bombă. E ca pe vremuri. Adversarul trebuie să încremenească. O să joace amândoi. 

- Gigi Becali, după meciul cu FC Voluntari

Două reveniri importante la FCSB

Pintilii are parte și de vești bune înaintea meciului din Trivale. Andrea Compagno și Darius Olaru vor reveni în echipa celor de la FCSB.

„Vârful” nu a făcut parte din lot pentru partida cu CS Universitatea Craiova, 1-1. Acesta a suferit o accidentare ușoară la unul dintre antrenamentele premergătoare meciului. Rămâne de văzut dacă roș-albaștrii vor miza pe el încă din primul minut. În ceea ce-l privește pe Olaru, mijlocașul tocmai și-a ispășit etapa de suspendare în derby-ul de duminică seara.

Cum ar putea arăta FCSB cu FC Argeș: Târnovanu - Sorescu, Tamm, I. Cristea, Radunovic - Olaru, Șut, Edjouma - Oct. Popescu, Compagno, Coman

Citește și:

FCSB poate rata titlul din același motiv din care a mai făcut-o de 5 ori în ultimii ani

Două motive îl fac pe MM Stoica să spere la titlu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
stefdomi
stefdomi  •  20 Februarie 2023, 19:18

Lui Cordea i’ar prinde bine vreo 3-4 meciuri pe bancă, neutilizat sau chiar lăsat în afara lotului. Prea se crede mare vedetă, nu mai pasează, ține de minge și/sau driblează până o pierde și/sau trage din orice poziție.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează