FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Andrei Ivan, bun de vânzare » Când ar putea pleca de la Craiova

Andrei Ivan // FOTO: Imago
Andrei Ivan // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 26 ianuarie 2022 16:13 / Actualizat miercuri, 26 ianuarie 2022 16:57

Andrei Ivan are cifre mai bune acum decât în 2017, anul în care a plecat la Krasnodar. Din informațiile Gazetei, e foarte probabil ca la vară să se transfere din nou „afară”.

Într-un interviu acordat recent Gazetei Sporturilor, Andrei Ivan afirma că deocamdată își dorește „trofee cu Universitatea Craiova și multe goluri. Momentan încă nu mă gândesc din nou la un transfer în străinătate". Din informațiile Gazetei, nici clubul n-ar autoriza o plecare acum. Dar în vară, în funcție de consistența ofertelor, s-ar putea discuta și despre o a doua plecare din Bănie. 

„El ştie, poate mai bine decât alţii, cât este de greu în străinătate, dar sunt sigur că a remarcat şi lucrurile bune din fotbalul important şi îşi doreşte să se reîntoarcă afară. Pentru a obţine asta, el trebuie să continue acest sezon bun, echipa să aibă performanţe şi sunt sigur că la vară, la finalul campionatului, vor apărea oferte adevărate pentru el. 

Staţi liniştiţi, e suficient de matur ca să nu mai creadă că ofertele serioase vin după trei sau şapte meciuri reuşite! Ştie bine că-i trebuie seriozitate, constanţă şi meciuri bune legate", a comentat antrenorul Laurențiu Reghecampf, nu demult, la DigiSport.

Dumitru Dragomir nu e de acord cu ce a spus Boloni: „Cine te așteaptă, mă, nene?! De ce să-i dau 35.000 de euro fără performanță?”
REACȚIE
Dumitru Dragomir nu e de acord cu ce a spus Boloni: „Cine te așteaptă, mă, nene?! De ce să-i dau 35.000 de euro fără performanță?”

Andrei Ivan, experiență plus goluri

Cert este că Ivan are cifre mai bune în acest moment decât în ianuarie 2017, anul în vara căruia a fost vândut lui FK Krasnodar în schimbul a 3 milioane €. 

Atunci se lăuda cu 7 goluri și 4 assist-uri, în toate competițiile, acum a ajuns golgeterul și principalul motor al echipei: 11 goluri și 3 assist-uri, ultimul sâmbătă, la 1-0 cu Rapid. 

Un alt mare plus este experiența acumulată de el în cei 5 ani scurși de atunci. Perioadă în care Andrei s-a călit în Rusia și apoi în Austria, unde a fost împrumutat un sezon, la Rapid Viena, dar a trecut și prin numeroase situații dificile, anume accidentări sau momente când jocul nu i-a ieșit deloc.

„Ivan e cel mai în formă jucător din Liga 1" 

Punctul cel mai de jos? După revenirea în Bănie, în septembrie 2019, a bifat la un moment dat 14 meciuri la rând fără gol marcat: „Eram cu moralul la pământ! Sincer, nu mă regăseam. Îmi era frică să intru pe teren, să dau în minge. Așa e la un fotbalist, când e în cădere, nu se mai poate concentra. Când știi că, orice ai face, și din doi metri dai în bară, nimic nu se leagă. Îți trebuie un moment bun ca să poți trece peste așa ceva". 

Acel coșmar este istorie, iar finanțatorul Mihai Rotaru s-a arătat foarte optimist în ceea ce-l privește: "Ivan e pe un drum bun și ne bucurăm, a fost o perioadă în care foarte mulți nu mai credeau în el. Clubul l-a sprijinit și ne bucurăm că în acest moment arată cum trebuie. Demonstrează calitățile pe care le are, pentru că are unele extraordinare. Putem spune că în acest moment este cel mai în formă jucător din România".

2024e anul în care lui Andrei Ivan îi expiră contractul cu CSU și, potrivit unor surse ale Gazetei, câștigă 15.000 € lunar

1,4 milioane €e cota la zi a lui Ivan pe transfermarkt.de. Cea mai mare valoare a atins-o în octombrie 2017, 2 milioane €, cea mai mică în decembrie 2020, 650.000 €

1,5 milioane €e profitul făcut de Rotaru cu Ivan, din transferuri. În 2017 l-a vândut cu 3 milioane € la Krasnodar, iar în 2019 l-a luat înapoi la jumătate

6selecții, zero goluri, are Andrei Ivan în naționala mare a României. A debutat pe 17 noiembrie 2015, la 2-2 cu Italia

Sunt mulțumit de tot ce am reușit până la vârsta asta. Am 25 de ani, încă pot juca mult timp. Am un CV bun, important e să țin ștacheta sus. Să marchez, să câștig trofee
- Andrei Ivan, atacant CSU Craiova, pentru Gazeta Sporturilor

VIDEO Povestea lui Andrei Ivan și momentul emoționant de când a primit primele ghete: „Am fost portar prima dată, iar primul salariu a fost 100 de lei. Fără fotbal aș fi fost zidar”

Citește și: 

Modificări în programul etapei 24 din Liga 1 » Când se joacă derby-ul CS Universitatea - CFR Cluj

Laurențiu Reghecampf despre problemele neștiute din săptămâna meciului cu Rapid: „Am fost îngrijorat! Ivan a avut o operație, dar a vrut să joace”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (54)
fcklu
fcklu  •  27 Ianuarie 2022, 15:39
Postat de suporterucv pe 27 Ianuarie 2022, 12:53

Ce aglomeratie mare pe o simpla stire despre Universitatea !!

S-au speriat. Cu banii de pe Ivan, ceseu cumpara tot clubul feceu. Afara de autocaru' ala super-valoros, a carui vinzare acopera datoria publica a resere din decembrie 1989

george.br
george.br  •  27 Ianuarie 2022, 13:16
Postat de suporterucv pe 27 Ianuarie 2022, 12:53

Ce aglomeratie mare pe o simpla stire despre Universitatea !!

Da ma... faceti audienta, d-aia!:)))

suporterucv
suporterucv  •  27 Ianuarie 2022, 12:53

Ce aglomeratie mare pe o simpla stire despre Universitatea !!

Vezi toate comentariile (54)
Comentează