FOTBAL  »  LIGA 1  »  CLINCENI - FARUL 2-8

Devastat după Clinceni - Farul 2-8: „Nu am trăit în viața mea așa ceva. Uneori mă îndoiesc și de mine”

Andrei Ureche / FOTO: Imago-Images +7   FOTO
Andrei Ureche / FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat joi, 17 februarie 2022 23:28 / Actualizat joi, 17 februarie 2022 23:28

Farul s-a impus fără drept de apel în fața celor de la Academica Clinceni, scor 8-2, într-o partidă restantă din etapa #23 din Liga 1. Andrei Ureche (28 de ani), portarul ilfovenilor, spune că șansele de salvare sunt mici în condițiile actuale. 

Academica a ajuns la 6 înfrângeri consecutive în Liga 1, iar runda viitoare primește vizita celor de la CS Universitatea Craiova. Andrei Ureche, printre puținii fotbaliști rămași din prima parte a sezonului, nu vede soluții pentru depășirea crizei.

Mihai Stoica, deranjat de ce a văzut în Clinceni - Farul: „O bătaie de joc, nu e normal!”
Clinceni - Farul 2-8
Mihai Stoica, deranjat de ce a văzut în Clinceni - Farul: „O bătaie de joc, nu e normal!”

Andrei Ureche, după Clinceni - Farul 2-8: „A părut un act de prezență din partea noastră”

„Sunt foarte mâhnit, supărat. Nu am trăit niciodată o umilință așa mare. Îmi găsesc greu cuvintele. S-a întâmplat ce s-a întâmplat, dar trebuie să mergem înainte. Am încercat cât am putut să nu iau atâtea goluri Din păcate, astăzi nu am fost concentrați 100%, cu toții. A părut mai mult un act de prezență, iar acest lucru m-a deranjat foarte tare.

Dacă nu intri 100% concentrat, cu ardoare, să câștigi, n-ai nicio șansă. S-a văzut la Farul, care au alergat, și-au dorit foarte mult victoria, de aici și discrepanța. Nu știu câtă lume crede în noi. Uneori și eu mă îndoiesc de mine. Nu știu dacă fac lucrurile corect sau greșit. Nu reușim să facem nici măcar un egal, iar etapele trec și urmează play-out-ul”, a spus Andrei Ureche, la Telekom Sport.

Dacă continuăm să jucăm de maniera asta, nu cred că ne vom salva. Dacă încercă să schimbă ceva, să ne dorim mai mult, să conștientizăm situația în care suntem, putem. Dacă nu, nu avem cum. Un meci greu de digerat. Jucătorii de la Farul mi-au dat o lecție. Cu siguranță nu voi uita ușor acest joc
- Andrei Ureche, portar Academica Clinceni

Cum arată clasamentul din Liga 1, după Clinceni - Farul 2-8

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Armistițiul propus de Gigi Becali lui Valeriu Iftimie, pentru a evita procesul în cazul Moruțan » Comisiile l-au enervat la culme: „Trebuie dat afară”

Un șef de club din Liga 1 se revoltă: „Noi nu avem LPF! Nu l-am văzut de 8 ani pe domnul Iorgulescu”

Playtech: ȘOC! Șeful băncii austriece care deține BCR România, mesaj pentru politicienii români! HALUCINANT ce a spus


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează