FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Andrei Vlad rămâne „clientul” numărul 1 al lui Gigi Becali: „Termină cu figurile!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 aprilie 2022 18:44 / Actualizat vineri, 01 aprilie 2022 19:37

Andrei Vlad (22 de ani) nu traversează o perioadă bună la FCSB după gafa pe care a făcut-o în partida din sezonul regulat, contra celor de la FC Argeș, atunci când echipa sa a pierdut scor 0-1.

Goalkeeper-ul nu a mai prins buturile roș-albaștrilor nici în repriza secundă a acelei întâlniri, nici la următoarele două jocuri, fiind lăsat în afara lotului.

După ce și-a pierdut postul de titular, Vlad a revenit în lot și a fost pe bancă la partida cu FC Argeș din play-off-ul Ligii 1, terminată scor 3-2 în favoarea bucureștenilor.

Anamaria Prodan reacționează după ce Andrei Vlad a semnat cu frații Becali: „Astfel de oameni nu fac mare brânză”
FCSB
Anamaria Prodan reacționează după ce Andrei Vlad a semnat cu frații Becali: „Astfel de oameni nu fac mare brânză”

Andrei Vlad, pus în gardă de Gigi Becali: „Să termine cu figurile!”

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a dezvăluit că nu se gândește să îl dea afară pe Andrei Vlad, în ciuda prestațiilor mai puțin reușite din ultima perioadă. Între buturile echipei va rămâne Ștefan Târnovanu, iar Vlad va fi rezerva acestuia.

Becali nu l-a iertat însă pe tânărul goalkeeper și i-a transmis un mesaj. I-a ordonat ca atunci când este în poartă să se gândească doar la ceea ce are el de făcut, nu și la ceea ce ar face dacă ar fi jucător de câmp. 

„Vlad mai are contract pe patru sau cinci ani. Andrei Vlad e portar la care să renunțăm? Toți au o șansă. Cum a avut șansă Andrei Vlad, acum a venit rândul lui Târnovanu care nu mai primește goluri. Cum să îl scoți din poartă? 

Vlad trebuie ca atunci când e în poartă să știe doar poarta. Orice portar care se relaxează primește gol. Pe la început mai făcea și stop pe piept până i-am zis eu «Tu ești portar sau ești fotbalist?». 

I-a zis Meme să termine cu astea. Acum are o altă relaxare pe care nu o știm și pe care nu o arată. Dacă va fi concentrat, Vlad nu va mai greși. E încredere prea mare combinată cu trufia. Când prinzi mingea, prinde-o. Când îi văd pe unii că fac la mișto, o prind cu o mână. «Ia-ți mă mingea ta și termină cu figurile!»”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea Liga Digi Sport.

900.000 de euroeste cota de piață a lui Andrei Vlad, potrivit Transfermarkt

VIDEO Play-off, etapa 3 // Match Preview FCSB - CSU Craiova

Citește mai multe știri

Gigi Becali, plin de încredere înainte de FCSB - CSU Craiova: „E un avantaj pentru noi”
FCSB - CSU CRAIOVA
Gigi Becali, plin de încredere înainte de FCSB - CSU Craiova: „E un avantaj pentru noi”
Helmut Duckadam a dat verdictul înainte de derby-ul etapei în Liga 1: „O văd mare favorită”
FCSB - CSU CRAIOVA
Helmut Duckadam a dat verdictul înainte de derby-ul etapei în Liga 1: „O văd mare favorită”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
corectu
corectu  •  02 Aprilie 2022, 07:59

Unele gafe par intenționate,așa de clare sunt.

andrei_steaua
andrei_steaua  •  01 Aprilie 2022, 20:28

Vlad este mai valoros ca Dinamo, adica mai mult ca unii care traiesc fara sa manace de 3 ani

mircea_pop112
mircea_pop112  •  01 Aprilie 2022, 20:16

Lui Becali nu-i vine sa creada ce tzeapa a luat cu Vlad, el nu concepe ca a fost dus de nas de o cucoana mondena ce l-a numit pe Vlad "messi al portarilor" . De asta el tot spera ca va scoate portar din Vlad. Dar Vlad poate fi portar bun doar la palat la Becali atat. Jucatorii buni se vad de mici, Lobont era bun de cand era la rapid, Casilias era titular de drept la 18 ani la Real, inteleg anumite chestii se pot antrena, dar nu poti antrena spiritul de campion. Vlad nu e un campion,nu are suflet, el clacheaza in loc sa fie zmeu in meciurile importante, pe campioni ii motiveaza meciurile cu miza...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează