FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Anghel Iordănescu, amuzat copios de oferta pentru Octavian Popescu: „Iar îi păcălesc Giovanni și Victor”

De la stânga la dreapta: Gigi, Victor și Giovanni Becali
De la stânga la dreapta: Gigi, Victor și Giovanni Becali

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iunie 2021 14:09 / Actualizat vineri, 11 iunie 2021 14:22

Anghel Iordănescu (71 de ani) a fost amuzat de oferta pe care FCSB ar fi primit-o pentru Octavian Popescu, în valoare de 13 milioane de euro. 

Miercuri, Ilie Dumitrescu a comunicat că pe numele lui Octavian Popescu există o ofertă de 13 milioane de euro, informația fiindu-i transmisă de impresarul Giovanni Becali.

Gigi Becali, patronul FCSB, nici nu a vrut să audă de suma vehiculată, el așteptând 50 de milioane de euro în schimbul tânărului mijlocaș. Chestionat pe seama ofertei, Anghel Iordănescu s-a amuzat copios și a amintit de transferul lui Dennis Man în Italia, la Parma.

Anghel Iordănescu: „Iar îi păcălesc Giovanni și Victor”

Știți cum l-a vândut pe Man? Pe bani? Hai că iar îi păcălesc Giovanni și cu Victor”, a spus Iordănescu, râzând, la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

Ulterior, fostul selecționer a schimbat tonul: „Haideți să ne trezim puțin. Pe cuvânt de onoare dacă nu-l admir pe Gigi Becali, ține în viață și clubul FCSB și o parte dintre cluburile din România, prin ceea ce face. El crede că aceste lucruri se vor prelungi la infinit. Nu! 

Dacă fotbalul nu obține performanțe, dacă echipa națională nu se califică la turnee finale și cluburile noastre nu performează în cupele europene, ne vom duce în jos!”.

Nu este normal să ai pretenții să vinzi un jucător cu 15-20 de milioane. 50 de milioane? Cu club cu tot, cu echipament, cu firmă, cu Gigi Becali la un loc! Terminați cu glumele astea, haideți să calificăm echipa națională, să calificăm echipele în Cupele Europene, apoi vom putea discuta de sume.

- Anghel Iordănescu

Cuplul Giovanni - Victor Becali a intermediat cele mai mari transferuri din Liga 1 ale ultimelor sezoane: Valentin Mihăilă (8 milioane de euro) și Dennis Man (11 milioane), ambii cumpărați de Parma. 

VIDEO. Lotul FCSB s-a reunit pentru vizita medicală

Citește mai multe știri despre FCSB:

Cum se autodescrie Andrei Cordea, noul jucător de la FCSB: „Mă înham la luptă!” + Obiectivul setat: „Sper să câștigăm campionatul”

„Pariul” lui Gigi Becali a dat chix » Pleacă de la FCSB după un singur sezon și episoade umilitoare!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
bodystyle74
bodystyle74  •  12 Iunie 2021, 10:05

Cred ca a fost doar imprumutat la italieni. Uta nu a primit nimic pt ca nu exista contract de vanzare. Nu cred ca Man sau Mihaila vor ramane la Parma si in serie B.Giovanni deja rupe avioanele prin italia sa le gaseasca contracte in A daca nu in cel mai rau caz se vor intoarce de unde au plecat. Un indiciu ca atat Rotaru cat si Gigi nu au incasat sumele alea il reprezinta politica de transferuri de dupa. Pai cand Rotaru l-a vandut pe Mitrita imediat l-a achizitionat pe Cicaldau cu 1mil iar Gigi dupa vanzarea lui Stanciu a luat ce era mai bun de la Viitorul. Acum nimic si de o parte si de alta.

napocarepublic
napocarepublic  •  11 Iunie 2021, 22:45

Pe ce pun mana machidonii Praful se alege.. inainte baieti daca tzine

doar...titi
doar...titi  •  11 Iunie 2021, 20:48

ia zi puiule ..antrenorul secolului ..antrenorul lu' peste prajit ...cati tineri performeri au iesit de sub mana ta ????....cum ??...erai prea ocupat cu icoanele ??!!da anghele ...si cu alea trebuia sa se ocupe cineva !!!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează