FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Anghel Iordănescu, „săgeți” după Rapid - CFR Cluj 1-4: „CFR Cluj a jucat în seara asta fără antrenor, iar Rapidulețul l-a avut pe Bergodi” + „FCSB câștigă campionatul cu Gigi Becali antrenor”

Anghel Iordănescu, după Rapid - CFR Cluj 1-4 +29   FOTO
Anghel Iordănescu, după Rapid - CFR Cluj 1-4

Articol de , , - Publicat duminica, 07 aprilie 2024 09:32 / Actualizat duminica, 07 aprilie 2024 09:50

Anghel Iordănescu (73 de ani), fostul selecționer al României, a fost prezent pe Giulești, la meciul pierdut de Rapid în fața CFR-ului, scor 1-4, și a comentat deznodământul partidei care i-a scos definitiv pe alb-vișinii din lupta pentru titlu.

Tatăl selecționerului României nu-și poate explica rezultatele din fotbalul românesc. El a făcut trimitere la rezultatele contradictorii din ultimele zile. CFR a pierdut drastic cu Corvinul și a câștigat fără probleme în Giulești. De altfel, Anghel Iordănescu a precizat faptul că FCSB va câștiga titlul.

Dan Șucu a răbufnit după umilința Rapidului cu CFR: „Prea mulți băieți de treabă în club” + Cum a răspuns dacă-l demite pe Bergodi
Rapid
Dan Șucu a răbufnit după umilința Rapidului cu CFR: „Prea mulți băieți de treabă în club” + Cum a răspuns dacă-l demite pe Bergodi

VIDEO. Anghel Iordănescu, după Rapid - CFR Cluj 1-4: „FCSB câștigă campionatul cu Becali antrenor”

E greu de înțeles în mod special fotbalul românesc. Acum câteva etape Rapid pe Arena Națională a zdrobit FCSB-ul, acum câteva zile CFR-ul a fost zdrobită de Hunedoara, iar acum vine la București și zdrobește Rapidul.

Este o victorie meritată a CFR-ului, a jucat mai bine, a controlat jocul, a avut ocazii, dar nu mai poți să analizezi, să înțelegi fotbalul românesc și în mod special Rapidul.

Cred că este o problemă de mentalitate, de profesionalism, jucătorii noștri suferă la acest capitol. Dacă mă iau cu ce se întâmplă în fotbalul românesc, cred eu că FCSB câștigă campionatul cu Gigi Becali antrenor. CFR Cluj a jucat în seara asta cu doi antrenori care au fost puși peste noapte, deci fără antrenor, iar Rapidulețul a jucat cu domnul Bergodi”, a precizat Iordănescu, la finalul meciului de pe Giulești.

Nu este treaba noastră ce se întâmplă cu Mister. Este de vină dânsul că noi n-am jucat bine, că n-am performat? Nu am fost ce trebuie în seara asta. Am început meciul de la 0-1. Ne-a lipsit foamea, nu ne-a fost foame destul de rezultat. Trebuie să găsim o soluție să reușim să facem pasul următor.

Va fi un dezastru (n.r. dacă Rapid nu prinde un loc de Europa), dar cred că suntem capabili să terminăm cât mai sus, am arătat că avem valoare, dar ne mai lipsește ceva deocamdată.

- Marian Aioani, portarul Rapidului

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Chemat la testul doping imediat după Rapid - CFR!
RAPID - CFR CLUJ 1-4
Chemat la testul doping imediat după Rapid - CFR!
Ciprian Deac, mesaj pentru Adrian Mutu: „Îi dedicăm victoria!” » Cum vede decarul ardelenilor șansele la titlu
CFR Cluj
Ciprian Deac, mesaj pentru Adrian Mutu: „Îi dedicăm victoria!” » Cum vede decarul ardelenilor șansele la titlu

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (21)
Hcm27
Hcm27  •  07 Aprilie 2024, 19:31
Postat de danutcornel pe 07 Aprilie 2024, 17:50

cfr cluj va fi campioana

Ma faci sa rad!

Dobermannul
Dobermannul  •  07 Aprilie 2024, 19:19
Postat de danutcornel pe 07 Aprilie 2024, 17:52

cfr spulbera gigeii in meciurile directe atentie ca vine dan petrescu antrenor la cfr

Eu sunt doar comentator nu sustinator, nu fan, nu ultras, ...Placerea mea e sa fiu de ajutor haterilor ca sa se scuture de ura care le macina sanatatea. Asa ca aveti grija de sanatatea voastra ca e pacat sa piarda omenirea asa valori.

danutcornel
danutcornel  •  07 Aprilie 2024, 17:52
Postat de Dobermannul pe 07 Aprilie 2024, 12:05

E posibil ... sunt toate conditiile intrunite. Problema e ca o spui din hatereala si asta dauneaza grav sanatatii.

cfr spulbera gigeii in meciurile directe atentie ca vine dan petrescu antrenor la cfr

Vezi toate comentariile (21)
Comentează