FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Anghel Iordănescu nu-l iartă pe Gigi Becali: „Nu îi voi mai pronunța numele”

Anghel Iordănescu și Gigi Becali
Anghel Iordănescu și Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 18 noiembrie 2021 20:58 / Actualizat joi, 18 noiembrie 2021 21:03

Anghel Iordănescu (71 de ani), fost selecționer al României și antrenor la Steaua, nu a trecut peste momentul despărțirii dintre fiul său, Edward, și FCSB, provocată de patronul echipei, Gigi Becali.

Iordănescu nu mai vrea să-i pronunțe numele lui Becali după scandalul cu Edi, în urma căruia tehnicianul a plecat de la FCSB. De asemenea, Anghel Iordănescu a dezvăluit că știa cu două zile înainte că aventura fiului său la roș-albaștri era ca și terminată.

„Din ce știu, există un patron mare, tare, puternic acolo (la FCSB). Nu vreau să îi mai pronunț numele. Hai să zicem pentru un moment că nu îi mai pronunț numele, cel puțin până îmi trece supărarea. Dacă are cineva de comentat ceva, să comenteze Edi Iordănescu sau patronul clubului FCSB. 

Dacă mă sună domnul Becali, îi voi răspunde, pentru că sunt un om educat. Dar trebuie să lămuresc ceva cu el. Am știut de vineri ce se va întâmpla, că duminică va pleca. Și nu i-am spus juniorului de discuția asta”, a declarat Anghel Iordănescu potrivit DigiSport.

Anghel Iordănescu, ajutat de Becali

Această declarație a lui Iordănescu vine în ciuda faptului că Becali l-a ajutat în vară, atunci când fostul tehnician a avut probleme de sănătate provocate de coronavirus.

„Când Puiu a fost la Spitalul Miliar a fost foarte rău. I-am zis «Dacă te mai țin acolo, dă o declarație pe proprie răspundere. Semnează că pleci și am eu grijă de tine». S-a dus acasă și am trimis eu un doctor, medicamente. În câteva zile l-a vindecat”, declara Becali la ProX.

Anghel Iordănescu, despre proiectul suporterilor FCSB

Întrebat ce părere are despre declarațiile lui Gheorghe Mustață, liderul de galerie al celor de la FCSB, care a dezvăluit că plănuiește să-l coopteze pe acesta în conducerea echipei dacă Becali vinde, Iordănescu a răspuns:

„În primul rând, vă spun că nu-l cunosc personal pe domnul Mustață. Înțeleg ce și-ar dori, apreciez pentru că întotdeauna el ca șef de galerie a fost alături de FCSB și a creat o atmosferă fantastică. Nu am să uit niciodată la un meci recent al FCSB-ului, galeria a strigat « Edi Iordănescu, Edi Iordănescu!», sunt convins că la îndemnul lui. 

Pentru mine a fost superb. Revenind la întrebare, nu știu. Nu am vorbit, nu îl cunosc personal. Dacă a solicitat ceva de numele meu, voi discuta cu el și apoi vă voi sta la dispoziție”, a afirmat Anghel Iordănescu, potrivit sursei citate.

VIDEO. Edi Iordănescu, declarații despre ruptura cu FCSB: „Am vrut să-i arăt că nu se poate juca așa, cu destinele oamenilor”

Citește alte știri despre FCSB:

MM Stoica i-a comparat pe Petrea și Iordănescu: „Amândoi sunt 10 din 10 la aceste capitole”

Bătăi de cap pentru Gigi și Petrea » FCSB, obligată să scoată din primul „11” un fotbalist cu nume! Cum ar putea arăta echipa în decembrie

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
karpathin
karpathin  •  19 Noiembrie 2021, 19:36

Iordanescu a căzut în cap. Cel puțin doar așa poate fi explicată prostia lui. La naiba, la ce se aștepta din partea lui Becali?! Ciobanul a călcat în picioare orice persoană pe care a avut-o pe statul de plată, până și Hagi a plecat cu coada în picioare, cum să fii suprins de faptul că odrasla ta, care nu a obținut nicio mare performanță în fotbal până acum, ar fi înjosită de acest ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wrx.
wrx.  •  19 Noiembrie 2021, 05:51

Urate cumetriile astea gen Iordanescu & Becali, Hagi & Becali, Marica & Nastase etc,etc. Sincer, toti martafoii astia ar trebui adusi cu picioarele pe pamant.

21lva
21lva  •  19 Noiembrie 2021, 00:39

"Nu vreau să îi mai pronunț numele". Dupa 2 secunde: "Dacă mă sună domnul Becali...". Ce rau ai ajuns, generale

Vezi toate comentariile (10)
Comentează