FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Bătăi de cap pentru Gigi și Petrea » FCSB, obligată să scoată din primul „11” un fotbalist cu nume! Cum ar putea arăta echipa în decembrie

FCSB e obligată să scoată din primul „11” încă un fotbalist cu nume pentru a respecta legea FRF / Sursă foto: Imago Images +40   FOTO
FCSB e obligată să scoată din primul „11” încă un fotbalist cu nume pentru a respecta legea FRF / Sursă foto: Imago Images

Articol de , , - Publicat joi, 18 noiembrie 2021 18:59 / Actualizat joi, 18 noiembrie 2021 19:17

În meciurile din luna decembrie, Florinel Coman va fi apt pentru a juca din nou ca titular la FCSB, însă cu toți jucătorii de la mijloc în sus valizi, vicecampioana e obligată să scoată din primul „11” încă un fotbalist cu nume pentru a respecta legea FRF. 

Veste bună pentru FCSB: Florinel Coman, poate cel mai important fotbalist al echipei în startul sezonului trecut, e foarte aproape de a termina perioada de recuperare după intervenția chirurgicală pe care a suportat-o. 

„După meciul cu Craiova, din etapa a 17-a, Coman va fi gata să joace” a fost anunțul pe care Mihai Stoica l-a făcut la Telekom Sport. 

MM Stoica i-a comparat pe Petrea și Iordănescu: „Amândoi sunt 10 din 10 la aceste capitole”
FCSB
MM Stoica i-a comparat pe Petrea și Iordănescu: „Amândoi sunt 10 din 10 la aceste capitole”

După confruntarea din Bănie, vicecampioana va mai avea de disputat încă 4 etape până la finalul lui 2021, toate pe parcursul lunii decembrie.

Gigi Becali a dat o avere pe Florinel Coman

Vestea bună se transformă însă într-o adevărată problemă de gestionare a modului în care jucătorii cu CV, vedetele din lot, mai ales de la mijloc în sus, ar putea să apară cu toții în formula de start

Și fără Florinel, pe bancă au fost nevoiți să stea, mai des sau mai rar, unul dintre Budescu, Keșeru și Valentin Gheorghe. Reapariția lui Coman, care e văzut de Becali titular indiscutabil, mai ales datorită sumei cu care a fost cumpărat, 3 milioane de euro, va mai adăuga încă o vedetă la lista celor care nu vor mai avea loc în primul „11”.

Motivul îl reprezintă și faptul că FCSB nu mai are atât de multe variante, ca în sezonul trecut, pentru regula U21. Cum Șerban, fundașul stânga, e accidentat de foarte mult timp, singura soluție viabilă e unul dintre Octavian Popescu și Ianis Stoica. Care automat va ocupa unul dintre locurile din ofensivă. 

Fie că e vorba despre una dintre pozițiile de inter, fie despre cele 3 posturi din linia de atac. Și dacă n-ar fi activă legea U21, FCSB tot n-ar putea pune la începutul meciului toate vedetele.

Cum ar arăta FCSB, dacă n-ar fi obligată să folosească un fotbalist U21: 
A. Vlad - V. Crețu, Vinicius, A. Miron, Radunovici - Olaru, Ov. Popescu, Fl. Tănase - Cordea, Keșeru (Budescu), Fl. Coman

Chiar și în acest caz, rezervă ar ajunge unul dintre Budescu și Keșeru, din care s-ar alege titularul poziției de atacant. Mai ales acum, după ce Edi Iordănescu a plecat, iar primul „11” va fi iarăși decis de patron, vor evolua mai ales jucătorii pe care Becali îi consideră potențiale surse mari de venit la un viitor transfer.

Va fi sacrificat Cordea? 

Cum Octavian Popescu va juca sigur, pentru a bifa regula U21, atunci pe dinafară va mai rămâne încă o vedetă

Puștiul vicecampioanei poate juca mai multe poziții, iar cel mai expus e Cordea, cel mai puțin sonor nume din ofensivă. Totuși, Cordea a fost unul dintre cei mai buni jucători ai roș-albaștrilor în debutul sezonului, motiv pentru care a și fost selecționat în echipa națională.

+36 FOTO

Cum ar putea arăta FCSB în decembrie: 
A. Vlad - V. Crețu, Vinicius, A. Miron, Radunovici - Olaru, Ov. Popescu, Fl. Tănase - Oct. Popescu, Keșeru, Fl. Coman 
Rezerve în ofensivă: Budescu, Cordea, V. Gheorghe, I. Stoica, Dumiter

Cum e Budescu, după ceea ce a spus Gigi despre el? E cel mai relaxat om, fotbalist pe care l-am văzut vreodată. Niciodată în viaţa mea n-am lucrat şi n-am cunoscut un om atât de relaxat. Nu va face riduri nici la 75 de ani, nici măcar de expresie.

- Mihai Stoica, manager general FCSB

Anton Petrea i-a dat emoții lui Gigi Becali: „A zis că nu ar vrea să vină la FCSB” » Cum l-a convins patronul
FCSB
Anton Petrea i-a dat emoții lui Gigi Becali: „A zis că nu ar vrea să vină la FCSB” » Cum l-a convins patronul

Sezonul trecut, regula făcea primul „11” 

FCSB a ajuns să fie dezavantajată de legea FRF, după ce în precedenții 2 ani a stat excelent la acest capitol

De fapt, avea atât de mulți fotbaliști de valoare și care să se încadreze în target, să fie născuți după 1 ianuarie 1998, încât echipa de start conține chiar și mai mult de jumătate dintre titulari jucători eligibili pentru naționala de tineret. Lista îi cuprindea pe Andrei Vlad, Haruț, Olaru, Florinel Coman, Moruțan, Octavian Popescu, dar și pe Șut, Perianu și Simion.

4,5 milioane de euroe cota la care e evaluat Coman, conform transfermarkt. Florinel e pe locul 2 la FCSB, după Florin Tănase (5 milioane €)

VIDEO Gigi Becali anunță din nou că vinde FCSB: „Să-mi dea 10 milioane, îmi fac altă echipă”

Citește și alte știri despre FCSB: 

MM Stoica i-a comparat pe Petrea și Iordănescu: „Amândoi sunt 10 din 10 la aceste capitole”

Planul suporterilor de la FCSB: „Cum credeți că reacționează Armata, dacă Becali e pa? CSA lângă noi, Steaua revine! 10-15 milioane buget pe an, Pițurcă manager și Iordănescu antrenor”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
939271716140965
Manu Ion  •  19 Noiembrie 2021, 08:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kikostel
kikostel  •  19 Noiembrie 2021, 00:45

Am încredere în soluțiile de geniu ale antrenorului Gigi Becali! Va scoate iar calul din noroi și va realiza iarăși (de ne-am și plictisit de ele) succese europene mărețe. Petrea va cronometra foarte bine jucătorii la antrenamente, iar managerul MM va posta exceptional pe Facebook. Așa cum face un profesionist adevărat.

1050226695802040
Ionut Visan  •  18 Noiembrie 2021, 22:55

Nu s-a găsit nimeni sa-i mai faca o plângere penală lui Becali ptr exercitarea fara drept a profesiei de Antrenor.Poate se gaseste dintre suporteri unul sa faca plangere si pt asta,ca sa vedem cum reacționează.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close