FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Planul suporterilor de la FCSB: „Cum credeți că reacționează Armata, dacă Becali e pa? CSA lângă noi, Steaua revine! 10-15 milioane buget pe an, Pițurcă manager și Iordănescu antrenor”

Peluza Nord FCSB
Peluza Nord FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 18 noiembrie 2021 15:05 / Actualizat joi, 18 noiembrie 2021 16:10

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, nucleul dur al suporterilor clubului FCSB, anunță planul pe care ultrașii îl au pentru club în eventualitatea în care patronul Gigi Becali va decide să renunțe. 

Zilele trecute, Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că este dispus să vândă clubul în schimbul a 10 milioane de euro. Totuși, a avertizat că ar păstra jucătorii: „Suporterii să aducă 10 milioane și gata, nu am treabă cu ei. Am o societate comercială, vreau să câștig bani, să nu intru în faliment. Dau clubul fără jucători, că numai Coman face 10 milioane.

Vând și mă duc la altă echipă. Fac FCSB 2 apoi, să vedem apoi cum rămân CSA și FCSB-ul ăsta fără nimic. De ce? Oamenii vin tot la mine apoi, că am Tănase, Coman”.

Gigi Becali a numit cele două echipe unde ar investi, dacă vinde FCSB: „Una dintre astea o voi alege! Ce, nu e bine? Am numele înregistrat la OSIM”
FCSB
Gigi Becali a numit cele două echipe unde ar investi, dacă vinde FCSB: „Una dintre astea o voi alege! Ce, nu e bine? Am numele înregistrat la OSIM”

Gheorghe Mustață descrie planul spectaculos al noului FCSB

Liderii Peluzei Nord au început să lucreze la planul de a prelua clubul, deși au primit anunțul lui Becali cu o doză de scepticism. Becali a anunțat de mai multe ori de-a lungul timpului că e dispus să renunțe la FCSB, ceea ce nu s-a întâmplat.

Gheorghe Mustață, liderul ultrașilor, a enunțat un plan incredibil, bazat pe o împăcare între clubul de Liga 2 CSA Steaua și FCSB-ul preluat de la Becali. Noua echipă ar urma să aibă un buget de 10-15 milioane pe an, susține Mustață. Sursa banilor? Investitori „foarte puternici financiar” și cotizațiile suporterilor. El mizează pe o organigramă plină de nume apropiate de Steaua, precum Anghel Iordănescu, Edi Iordănescu, Victor Pițurcă.

„Se lucrează la o nouă societate, în 3 săptămâni vrem să avem toate actele”

„Chiar dacă nu-mi vine să cred că vrea să renunțe la club, noi suntem deja pregătiți. Planul este unul uluitor și putem spune că redevenim ceea ce am fost. Toată lumea fotbalului știe ce greșeli a făcut Gigi în ultimii mulți ani. Toți știm unde am fi fost dacă ar fi rămas numai patron și fiecare angajat ar fi fost lăsat să lucreze în liniște. A plătit bine și la timp, corect, dar ce făcea bine strica imediat după.

Dacă ne arată că este om serios și se ține de cuvânt, suntem gata să preluăm echipa. Acum se lucrează la o nouă societate și vrem ca în trei săptămâni să avem toate actele oficiale. Imediat după aceea așteptăm să facă hârtia oficială prin care ne preda clubul, fix cum l-a luat. Să scrie că preluăm continuitatea sportivă, pe cale de consecință palmares, locul în prima ligă și toate celelalte”, a spus Mustață la Radio Sport Live, citat de Realitatea Sportivă

„Oameni foarte puternici financiar sunt deciși să preia FCSB”

„Bomba vine acum: Anghel Iordănescu președinte, Edi Iordănescu antrenor, forțăm cu Victor Pițurcă manager general. Gloriile vor fi lângă noi, cei care scăpăm Steaua de Becali. Bază sportivă avem, stadion avem. Unde? Răbdare.

Cum credeți că reacționează Armata, CSA, dacă Becali e pa? Redevenim ce am fost! Loc în liga 1, intrare în Ghencea, CSA lângă noi și Steaua revine. Mai puternică și scăpată de Becali, așa cum au vrut toți. Deschidem toate ușile dacă reușim asta? Cei care sunt deciși să preia sunt oameni foarte puternici financiar. Pentru acest sezon, din iarnă, după tranzacție luăm jucători să nu avem probleme. 

Sunt pregătiți 3 milioane în acest sezon de sacrificiu. De la anul, 10-15 milioane buget pe an. Rămâne ca Becali să fie om de cuvânt. A spus că vinde, să o vedem pe asta. Milioane de steliști visează asta. În afara noilor investitori, în afara gloriilor, celor de la CSA, suporterii sunt gata de ieri să cotizeze pentru Steaua lor. Să plece cu tot cu jucătorii. Cât pot valora ei la Voluntari sau Clinceni, ori unde pleacă?”, a adăugat Mustață, personaj condamnat în trecut pentru violență, tentativă de omor și șantaj prin taxe de protecție.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Anton Petrea i-a dat emoții lui Gigi Becali: „A zis că nu ar vrea să vină la FCSB” » Cum l-a convins patronul

Reacția lui Budescu la criticile lui Gigi Becali: „Niciodată în viața mea n-am lucrat cu un astfel de om”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (93)
tricisport
tricisport  •  19 Noiembrie 2021, 11:37

Nu va vinde Becali NIMIC, fraierilor :)) Daca veniti cu 10M va spune ca s-a razgandit, ca vrea 20 acum. Daca scoateti 20 va zice ca nu mai vinde. Pana nu il scoateti din presa, din viata publica, nu va vinde nimic. Adica sa nu-l mai pomeniti pe nicaieri. Doar asta il va durea.

974763402692355
Florentin Dima  •  19 Noiembrie 2021, 00:03

Si chiar daca nu vinde Becali FCSB, Mustata sa mearga cu investitorii la Armata, sa devina Steaua club privat, sa poata sa promoveze cu banii astia privati.

974763402692355
Florentin Dima  •  19 Noiembrie 2021, 00:00

Ar fi grozav! As cotiza si eu!

Vezi toate comentariile (93)
Comentează