FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fost conducător la Dinamo: „Contra va mai rămâne o partidă” + „Cornerul de la primul gol trebuie predat ca «Așa nu!»”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 noiembrie 2020 22:58 / Actualizat luni, 09 noiembrie 2020 01:15

Constantin Anghelache, fost conducător la Dinamo pe vremea lui Ionuț Negoiță, a comentat la GSP Live a cincea înfrângere consecutivă a echipei lui Cosmin Contra, 1-2 pe terenul Viitorului. 

„Două goluri pe două erori colosale în 3 minute. La primul gol, cel marcat de Dobrosavlevici, a fost o lovitură de colț pe care aș recomanda-o multor antrenori ca să predea cum nu trebuie să te plasezi la o lovitură de colț. A fost un corner bătut prost, dar a întâlnit un jucător de la Viitorul mai mult din greșeală. Echipa a fost așezată foarte prost la acest corner! A fost o execuție la prima bară, dar lucrurile s-au complicat din cauza felului în care erau așezați dinamoviștii. 

Contra a întârziat și la schimbări. Dinamo a avut niște ocazii mari, o bară, dar a fost lipsă de luciditate. Problema se adâncește la Dinamo. Meciul nu a fost atât de dificil precum se așteptau, Viitorul a arătat că are lacune. Și un punct era bun, fiindcă întorcea seria de 4 înfrângeri. Flerul meu îmi spune că o să-l vedem pe Contra și la meciul cu Astra, fiindcă a declarat că vede și acel meci ca fiind greu”, a explicat Anghelache la GSP Live. 

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Un fotbalist de la Dinamo s-a săturat de promisiuni: „Neplata, întârzierile și așteptarea au devenit caracteristice pentru acest club”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează