FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 0-1

Ante Vukusic a debutat în Dinamo - FCSB: „Am fost la câțiva centimetri de gol! Sper să reuşesc la meciul următor”

Ante Vukusic (29 de ani, atacant) a debutat la FCSB în derby-ul câștigat de roș-albaștri cu Dinamo, 1-0. La finalul confruntării, a oferit declarații. +29   FOTO
Ante Vukusic (29 de ani, atacant) a debutat la FCSB în derby-ul câștigat de roș-albaștri cu Dinamo, 1-0. La finalul confruntării, a oferit declarații.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2021 22:46 / Actualizat miercuri, 03 februarie 2021 23:04

Ante Vukusic (29 de ani, atacant) a debutat la FCSB în derby-ul câștigat de roș-albaștri cu Dinamo, 1-0. La finalul confruntării, a oferit declarații.

Toate detaliile despre Dinamo - FCSB 0-1, AICI

„Vreau să mulțumesc staff-ului, colegilor mei, m-au primit extraordinar. Și suporterilor care ne-au încurajat înainte de meci. Sunt bucuros că am debutat. Am două luni și jumătate de când n-am mai jucat. Acum rămâne să ne gândim la următoarea partidă. 

Am fost la câțiva centimetri de un debut cu gol. Se întâmplă. Sper să dau gol meciul următor. Cel mai important e că am bătut. Voi da totul pentru echipa mea și pentru suporterii acestei echipe. Sper ca anul ăsta să câștigăm campionatul”, a declarat Vukusic la Look Sport+.

Ante Vukusic a ieșit rapid în evidență la debut

Vukusic s-a remarcat la doar trei minute după ce a debutat pentru FCSB, chiar în derby-ul cu Dinamo. Croatul a fost faultat dur la mijlocul terenului de Steliano Filip, în minutul 79. 

Fundașul stângă al „câinilor”, care s-a dus direct cu talpa pe piciorul adversarului, a primit al doilea cartonaș galben și a fost trimis la cabine de Sebastian Colțescu. În minutul 85, Vukusic a fost aproape de gol. Din pasa excelentă primită de la Octavian Popescu, „vârful” a lovit stâlpul din stânga al lui Eșanu.

Cele mai tari imagini din derby-ul Dinamo - FCSB 0-1

+25 FOTO

Clasament Liga 1: FCSB, pe primul loc. Dinamo trage la play-off

 Spectacol pirotehnic înaintea meciului Dinamo - FCSB

Citește mai multe știri despre meciul Dinamo - FCSB:

Dinamo e victima favorită a lui Florin Tănase » „Decarul” lui FCSB, noul golgeter din Liga 1

Vocile Gazetei » Dinamo - FCSB, comentat de Ţepelin, Florea şi Răureanu

Mihai Pintilii, aluzie oribilă după ce DDB a cerut un control antidoping: „Au ajuns niște suporteri să facă orice în țara asta. Au murit atâția jucători pe teren din nu știu ce cauze!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
10216741700672837
Kevin Mann  •  04 Februarie 2021, 00:01

Good job, man! I have a feeling that you’re going to score next time. You’re a skilled striker! —— Ante Vukusic, ai jucat bine! Data viitoare o să o bagi în poartă. Se vede că ești un atacant bun.

10216741700672837
Kevin Mann  •  04 Februarie 2021, 00:00

Good job, man! I have a feeling that you’re going to score next time. You’re a skilled striker! —— Ante Vukusic, ai jucat bine! Data viitoare o să o bai în poartă. Se vede că ești un atacant bun.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează