FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Ante Vukusic, acuzat de un apropiat: „Urma să semneze cu Sepsi, apoi nu a mai răspuns! Așa sunt unii oameni”

Ante Vukusic, la FCSB // foto: Imago
Ante Vukusic, la FCSB // foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 07 mai 2021 15:55 / Actualizat vineri, 07 mai 2021 16:21

Intermediarul Goran Sukalo (39 de ani) a explicat cum a picat transferul lui Ante Vukusic (29) la Sepsi. În loc să ajungă la Sf. Gheorghe, atacantul croat a semnat cu FCSB.

Transferul lui Ante Vukusic la FCSB a produs nemulțumire în rândul celor de la Sepsi. Asta pentru că atacantul croat agrease să semneze cu formația din Sf. Gheorghe, care s-a și ocupat de rezervarea biletelor pentru zborul lui Vukusic în România.

Totul a căzut după ce FCSB a intrat pe fir și l-a „suflat” pe Vukusic, prin intermediul unui alt agent. Astfel, Goran Sukalo, cel care negociase cu Sepsi și cu care Vukusic era foarte apropiat, a rămas pe dinafară. 

Goran Sukalo: „Sunt foarte dezamăgit de Vukusic, am pierdut un prieten”

„Aș vrea să le prezint scuze celor de la Sepsi pentru că nu am realizat transferul. Ei au fost profesioniști și serioși din prima zi, mi-au trimis o ofertă pentru Vukusic, iar Ante a spus da, că este interesat. Pe 22 ianuarie, vineri, am avut un apel video eu, Vukusic și Attila Hadnagy, Vukusic a spus că urma să mergem luni să semnăm contractul, dar apoi nu ne-a mai răspuns nici mie, nici celor de la Sepsi

A mers la Steaua (n.r. - FCSB) cu alt agent și am fost foarte dezamăgit, pentru că eram prieteni buni, am și jucat împreună, iar acum am pierdut un prieten și legătura cu Sepsi, cu niște oameni care erau organizați și profesioniști. Le doresc numai bine celor de la Sepsi, în fotbal unii oameni așa sunt, nu îi poți schimba. De asemenea, voi plăti eu biletele de avion pe care Vukusic nu le-a plătit. Asta este povestea”, a transmis Sukalo pentru GSP.ro.

Goran Sukalo și Ante Vukusic au jucat împreună pentru scurt timp, în Germania, la Greuther Furth.

Transferul lui Vukusic la FCSB, un eșec

Transferul lui Vukusic la FCSB a fost de coșmar. Gigi Becali nu a fost impresionat de „vârful” croat în puținele minute pe care acesta le-a petrecut pe teren, astfel că Vukusic a fost trecut pe linie moartă. Vukusic are, în total, 129 de minute jucate la FCSB, în care nu a înscris.

Din acest motiv, Laszlo Dioszegi, finanțatorul covăsnenilor, l-a înțepat pe fotbalist. „A aterizat la București și a uitat să mai vină la Sfântu Gheorghe. Uite că la FCSB a jucat zece minute în tot campionatul”, a declarat patronul de la Sepsi. Replica lui Vukusic a venit în presa din Croația și a fost una dură.

VIDEO. Ilie Poenaru a declarat că Vukusic a fost dorit de Clinceni înainte de a ajunge la FCSB

Mai multe știri din Liga 1:

Gigi Becali, conflict cu Ion Crăciunescu în direct: „Ne-ai umplut de arbitraj” / „Hai ceau!”

Lovitură de teatru! Dinamo ar putea fi depunctată, dacă verdictul TAS va fi nefavorabil » „Câinii”, acuzați că ar fi falsificat semnătura unui fost jucător

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
siriussirius
siriussirius  •  07 Mai 2021, 16:30

Ar trebui sa fie titular la echipa macar pentru replica ce le-a dat-o celor de la Sepsi,baiatul are caracter se vede

Vezi toate comentariile (1)
Comentează