FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB 1-3

Gigi Becali, conflict cu Ion Crăciunescu în direct: „Ne-ai umplut de arbitraj” / „Hai ceau!”

Gigi Becali, patronul FCSB, a intrat în direct la TV, după victoria cu Botoșani, 3-1, și a negat vehement orice speculație care face referire la un posibil aranjament între cele două echipe. +12   FOTO
Gigi Becali, patronul FCSB, a intrat în direct la TV, după victoria cu Botoșani, 3-1, și a negat vehement orice speculație care face referire la un posibil aranjament între cele două echipe.

Articol de GSP - Publicat joi, 06 mai 2021 22:40 / Actualizat vineri, 07 mai 2021 00:53

Gigi Becali, patronul FCSB, a intrat în direct la TV, după victoria cu Botoșani, 3-1, și a negat vehement orice speculație care face referire la un posibil aranjament între cele două echipe. Invitat să-și spună părerea despre arbitrajul de azi, finanțatorul roș-albaștrilor a intrat în conflict cu Ion Crăciunescu. 

„Nu mă interesează speculațiile. Ce să-mi reproșez? Chiar dacă ar vrea Botoșani să ne dea meciul, eu n-aș vrea. Vreau să fie dreptate. Mi s-a propus ca o echipă să ne ofere un meci, dar n-am acceptat. Acum doi ani s-a întâmplat. Nu mai are rost. Mie nu-mi trebuie campionat furat. Dumnezeu face totul. Nu iau campionatul 20 de ani, dar de furat tot nu fur”, a declarat Becali în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

  • La ce meci face referire Becali? Pe 23 mai 2018, FCSB a pierdut, scor 0-1 la Iași, în play-off. Gigi Becali declara despre acel meci: „Hai să îţi spun ceva: dacă voiam să fiu campion, trebuia să fac un singur lucru, să dau 200.000 de euro când am jucat cu Iaşiul ca să câştig meciul. Atâta mi s-a propus: domnule, îmi dai 200.000 şi îţi dăm meciul”. Eșecul a fost decisiv în lupta la titlu, câștigat ulterior de CFR Cluj - detalii, AICI.

Gigi Becali și Ion Crăciunescu, dialog aprins în direct

Becali a comentat ulterior și câteva dintre fazele controversate de arbitraj: „La Crețu cu Roman eu zic că nu a fost penalty pentru ei, eu spun că e simulare. Nu mă interesează ce zice Olaru, e penalty clar și la el! Îl calcă, îi pune piedică! La FCSB trebuie să-i rupă capul ca să fie penalty?!”.

Întrucât Crăciunescu afirmase că la duelul dintre Crețu și Roman moldovenii trebuiau să primească penalty, iar la Olaru a fost fault în atac, nu lovitură de la 11 metri pentru FCSB, Becali a intrat într-un conflict cu fostul arbitru. 

Crăciunescu s-a inflamat după ce Becali l-a sfătuit pe moderatorul Radu Naum să mai consulte și alți specialiști în arbitraj. Aluzia lui Gigi vine pe fondul conflictului din ultimele zile dintre MM și Crăciunescu. Stoica spusese și el, după remiza cu CFR Cluj, că „unii specialiști au obosit”, trimitere la fostul arbitru. 

  • Becali: Mai consultați și voi alți specialiști în arbitraj 
  • Crăciunescu: Ocupați-vă de echipa dumnevoastă mai bine, că aveți multe probleme. Nu ne mai spuneți nouă ce să facem, nu ne mai dați sfaturi, că nu știți nici de echipa dvs. Cu ce drept ne spuneți să consultăm și alții?! Ne-ai umplut de arbitraj!
  • Becali: De ce v-ați supărat? 
  • Crăciunescu: Nu m-am supărat, dar când văd că depășiți măsura... 
  • Becali: Eu mi-am spus doar părerea! Nu am voie să am și eu o părere? Hai ceau!

Gigi Becali, după FC Botoșani - FCSB 1-3: „Ovidiu Popescu e antigol”

„Craiova se luptă pentru locul 3, nu e sigură. Trebuie să lupte pentru cupele europene, va fi bătaie mare, și Sepsi va lupta pentru locul 3. E un avantaj pentru noi. Eu mi-aș dori să rămânem la două puncte diferență de CFR până în ultima etapă. Atunci, probabil vor fi toți jucătorii noștri apți și vom fi campioni. 

Buziuc... n-ați văzut? El săracul... n-a jucat de mult, venea după accidentare. Ce să facă? Iar Ovidiu Popescu e antigol, nu poate să dea gol! Nedelcu a fost schimbat că la golul nostru a fost prea lent, cred că din acest motiv. L-a schimbat antrenorul, intenția e să joace 30 de minute, după o repriză, și după tot meciul (n.r. - ironic)”, a mai spus Becali.

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din FC Botoșani - FCSB

+8 FOTO

Citește și alte știri despre Botoșani - FCSB: 

FC BOTOȘANI - FCSB. „Dacă vedeam meciul ăsta pe vremea lui Pădureanu, nu scăpa de eticheta de blat!” » Prima repriză, disecată la GSP Live

Croiți să facă penalty-uri în debut de meci » Două momente greu de explicat în Botoșani - FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (128)
steauaeuna
steauaeuna  •  08 Mai 2021, 16:47
Postat de adook pe 07 Mai 2021, 17:08

si acum plangi ba papadief gmde do btocplangacios dupa doua 11m date din care 1 a fost moca?nu ti-e rusine ba nesimtitule?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rad_de_prosti
rad_de_prosti  •  07 Mai 2021, 22:17
Postat de adook pe 07 Mai 2021, 17:08

si acum plangi ba papadief gmde do btocplangacios dupa doua 11m date din care 1 a fost moca?nu ti-e rusine ba nesimtitule?

Nu va suparati, in ce limba scrieti, am inteles ceva de 2 penalty-uri, in rest e greu de deslusit... Sa revenim la subiect, cine se uita in gura ciobanului, nu intelege mare lucru, nici nu-i de mirare, individul nu poate purta o discutie decenta. Pe dl. Craciunescu e greu sa-l contrazici, as sugera doar pozitia de offside suspect, la faza cu calcatul pe calcaiul lui Chindris. Cu 2 rosii, abosult meritate, jocul nu ar mai fi adus in discutie asemenea penalty-uri, existente sau nu...

adook
adook  •  07 Mai 2021, 17:08
Postat de florar pe 07 Mai 2021, 15:00

Adica amicalele se fac cu intrari la rupere?????Pai ce avantaj ar avea Becali ca ramane fara jucatori????Sau amicale o sa fie si meciurile cu CFR Sepsy si Craiova???????Ba,decat sa se rupa jucatorii mai bine sa ia bataie!!!!

si acum plangi ba papadief gmde do btocplangacios dupa doua 11m date din care 1 a fost moca?nu ti-e rusine ba nesimtitule?

Vezi toate comentariile (128)
Comentează