FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Anton a marcat primul gol la Getafe, dar se gândește și la Dinamo: "Poate «Bizonul» trebuia să gestioneze altfel situația! Nu vreau să ajungă la Steaua"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 septembrie 2016 22:37

Fostul căpitan al lui Dinamo, Paul Anton, a înscris azi primul gol pentru Getafe, în meciul cu Oviedo, 2-1, din liga a doua spaniolă (VIDEO + Detalii) și a vorbit despre reușită, dar și despre situația fostei sale formații.

"Am un moral bun acum, am trecut printr-o perioadă mai grea, nu câștiga echipa, eu nu am jucat. Dar mi-am văzut de treabă și am revenit cu gol, ce poate fi mai frumos? Antrenorul m-a schimbat după gol pentru că s-a simțit că n-am jucat în ultimele două meciuri, iar el așa a hotărât. Până la urmă am învins și asta e cel mai important.

Nu-mi place să spun asta dar e o diferență foarte mare față de România, e o ligă dură, lungă, distanța în clasament e mică, e un fotbal foarte-foarte bun", a spus Anton la Dolcesport.

"Îmi văd de treabă și, dacă voi avea evoluții bune, poate selecționerul se va uita și la mine. Eu le țin pumnii tricolorilor, îmi doresc să se califice la Mondial, cu sau fără mine" 
Paul Anton

"Știu totul de la Dinamo, sunt la zi, urmăresc ce se întâmplă și discut cu Dănciulescu și băieții, am rămas prieten foarte buni, așa va fi mereu. Din păcate, nu e un moment bun cu acest scandal, nu trebuia să se întâmple. Poate «Bizonul» trebuia să gestioneze altfel situația, poate va reveni la sentimente mai bune. Și el are nevoie de Dinamo, și invers. Sper să nu ajungă la Steaua, e un atacant bun. Eu vreau rezultate bune pentru Dinamo și nu ar fi îmbucurător. Dar fiecare e liber să-și aleagă drumul"
Paul Anton

"Domnul Andone a scos aproape maximum din ce putea să scoată, poate în afară de meciul cu ASA. Cred că Dinamo va fi o echipă importantă sezonul acesta, de ce nu?, chiar să se bată pentru un trofeu. Jucătorii veniți au valoare. Eu cred că și Astra va avea un cuvânt greu de spus, vor fi 3-4 echipe puternice care se vor bate la titlul. Rezultatele sunt de partea Stelei, dar e încă devreme"
Paul Anton

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
cobra_z
cobra_z  •  19 Septembrie 2016, 09:03

in viata conteaza in primul rand caracterul, apoi banii...bravo Anton ! mult succes si realizari in cariera !

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  19 Septembrie 2016, 08:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1015539728496240
Ion Bujor  •  19 Septembrie 2016, 08:09

Băi,valorosule ! Ce treabă ai tu cu nu știu cine care se duce nu știu unde ? Orice mucos care pleacă la spălat vestiare și lustruit bănci pe undeva se crede mare fotbalist .

Vezi toate comentariile (10)
Comentează