FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Antrenor croat în locul lui Balint » Milan Sasici negociază cu FC Vaslui

Articol de - Publicat marti, 18 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 18 iunie 2013 09:41

Croatul Milan Sasici este favorit să preia banca tehnică a FC Vaslui, după ce Gabi Balint a părăsit echipa la începutul săptămînii.

Un antrenor care are în CV ani buni petrecuţi în Bundesliga este favorit să preia banca tehnică a Vasluiului. Este vorba despre Milan Sasici. Croatul în vîrstă de 54 de ani a ajuns încă de aseară la Vaslui, urmînd ca în cursul zilei de astăzi să perfecteze contractul. Sasici vrea să inspecteze baza sportivă a galben-verzilor, înainte de a semna înţelegerea.

Tehnicianul a antrenat ultima oară formaţia germană MSV Duisburg. Sasici a mai trecut pe la FC Kaiserslautern şi TUS Koblenz.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
hammer90
hammer90  •  19 Iunie 2013, 14:40
Postat de ultras.nationalist pe 18 Iunie 2013, 17:59

Nu am nimic cu fanii Vasluiului sau cu aceasta echipa,dar totusi,daca ar fi ca acest antrenor sa duca Vasluiul unde ii este locul asta ar insemna sa o duca in liga 3. Pentru ca Vasluiul in aceasta liga a avut echipa de fotbal de-a lungul istoriei

esti doxa de fotbal fratioare.

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  18 Iunie 2013, 17:59
Postat de hammer90 pe 18 Iunie 2013, 12:10

porumboiu nu a intervenit niciodata la echipa,el doar a criticat anumiti jucatori care nu si-au facut treaba in teren. buna mutarea asta cu croatul si speram sa duca vasluiul acolo unde ii este locul.

Nu am nimic cu fanii Vasluiului sau cu aceasta echipa,dar totusi,daca ar fi ca acest antrenor sa duca Vasluiul unde ii este locul asta ar insemna sa o duca in liga 3. Pentru ca Vasluiul in aceasta liga a avut echipa de fotbal de-a lungul istoriei

al3xcronaldo
al3xcronaldo  •  18 Iunie 2013, 14:44
Postat de gymd pe 18 Iunie 2013, 14:16

e super antrenor, veti vedea, ce fotbal frumos juca Duisburg, eu sunt un fan al campionatului nemtesc, veti vedea, iar ce conditii sunt la Vaslui va face o treaba extraordinara akolo, este un super super antrenor, a terminat pe locul 7 cu Duisburg in Germania, este totusi germania, daca ar veni la noi, ar lua campionatul ,veti vedea

A retrogradat cu Duisburg,ce loc 7...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează