FOTBAL  »  LIGA 1  »  BARCELONA B

Antrenorul de la Barcelona B a vorbit despre Andrei Ivan » Dezvăluiri în premieră

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2016 21:24

Fostul internațional român Gică Craioveanu a anunțat că a vorbit despre Andrei Ivan cu Gerard Lopez, antrenorul echipei secunde a Barcelonei.

"Am vorbit alaltăieri cu Gerard Lopez, unul dintre șefii de acolo. Ivan este un jucător care e în vederile lor.

Îl consideră foarte interesant, de viitor. E un jucător pe stilul Barcelonei, e bun unu contra unu, e foarte rapid.

Andrei, dacă ar învăța să intre în combinații, ar fi un jucător perfect pentru stilul lor. Probabil o să învețe, pentru că e încă un copil, Barcelona e o echipă foarte combinativă”, a declarat Gică Craioveanu la Digi.

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (3)
sakamoto
sakamoto  •  09 Ianuarie 2016, 13:19

dinamo_fan:ideile tale sint de nota 10+ dar ce te faci cu gramatica? ...daca ar si STI fotbal...ar AJUNGE sus de tot! Un banc cu militieni:doi militieni cad intr-un canal. Dupa eforturi uriase, reusesc sa iasa afara. Unul dintre cei doi corifei observa cu inteligentza:ce bine ca n-au pus *** aia capacul la canal, altfel, cum naiba mai ieseam afara! Poanta este ca daca puneau capacul pe canal, istetzii nu cadeau in ***!Sanatate si virtute!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alternativa.fc
alternativa.fc  •  09 Ianuarie 2016, 08:57

normal ca de la echipa studenteasca isi doresc jucatorii sa plece abdandoneza si facultatea. Asta e marea problema acolo faptul ca e echipa strict universitara. Craiova trebuie sa revina la numele cu care a iesit in fotbal acum 100 de ani =Oltenia.nu conditiile de pregatire, nici macar lipsa suporterilor in numar rezonabil, faptul ca echipa are un statut cam de echipa de amatori si nu de acum ci de cand s-au facut cluburile profesioniste dupa 1992. Numai o echipa OLTENIA U CRAIOVA ar fi o echipa profesionista. Daca se merge tot pe acelasi folclor studentesc cu stiinta in sus si in jos indiferent de rezultat va duce la aceleasi lamentari. OLTENIA U CRAIOVA cu o stema in genul avatarului meu din stanga. Practic sa se scrie sus OLTENIA, deasupra stemei originale din 1983 si UNIVERSITATEA de-a lungul arcului ei.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  09 Ianuarie 2016, 07:55

in alta ordine de idei talent are...daca ar si stii juca fotbal ar aunge sus de tot. dar asa joaca la craiova.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează