FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Anunț de ULTIMĂ ORĂ despre vânzarea clubului Dinamo! Acționar din Emiratele Arabe + implicare a unui fond de investiții din Anglia

Articol de - Publicat marti, 10 aprilie 2018 21:30

Telenovela cu posibila vânzare a clubului Dinamo continuă. Numele viitorului conducător al clubului din "Groapă" încă nu e cunoscut, dar țara din care provine se schimbă. 

Deși s-a vorbit despre frații Surkis, acționarul majoritar al clubului Dinamo vine din Emiratele Arabe Unite. Este vorba despre un miliardar din Dubai. El va deține pachetul majoritar. 

Lângă acesta va veni un fond de investiții britanic, care va avea legătură cu un important club din Premier League. Această legătură dintre fondul de investiții și clubul din PL va fi anunțat în următoarele zile și va avea la bază una dintre cele mai importante tranzacții din istoria campionatului, anunță surse GSP. 

"Anunțul referitor la vânzare va fi făcut în următoarele săptămâni. Fondul de investiții din Marea Britanie va fi acționar minoritar. E unul important, va fi implicat într-o importantă tranzacție în Premier League, tranzacție care va fi anunțată în următoarele 48 de ore de respectivul club din Anglia", anunță Adrian Thiess pentru GSP.RO. 

Playtech: Loredana Chivu s-a făcut de râs după ce a ajuns în Dubai. Toți fac mișto de ea: ”Prăjită ești, amărâto”


Comentarii (37)
magic4ever
magic4ever  •  11 Aprilie 2018, 10:40

Sa vina seicii :))

magic4ever
magic4ever  •  11 Aprilie 2018, 10:40

Sa vina seicii :))

nightought
nightought  •  11 Aprilie 2018, 10:13
Postat de kkkkkk pe 11 Aprilie 2018, 01:25

Romanii dus clonarea la un alt nivel.

Si ticbis prostia ...

Vezi toate comentariile (37)
Comentează