FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Anunț de ultimă oră: Sepsi i-a reziliat contractul antrenorului Ema Dolha! Comunicatul clubului

Articol de GSP - Publicat marti, 28 ianuarie 2020 13:30

Sepsi, locul 8 din Liga 1, și Emilian Dolha, 40 de ani, au ajuns la un acord, iar fostul portar nu mai face parte din staff-ul clubului. 

Sepsi a emis azi un comunicat prin care anunță că șefii echipei și Ema Dolha, antrenorul de portari, au ajuns la un acord pentru rezilierea amiabilă a contractului. Conducerea clubului anunță că despărțirea s-a realizat la cererea fostului portar.  

„Sepsi OSK îi mulțumește lui Emilian Dolha pentru activitatea desfășurată în cadrul clubului și îi dorește mult succes în carieră!” 
comunicat Sepsi 

Sepsi, echipa lui Leo Grozavu, este pe locul 8 în Liga 1, cu 28 de puncte. Echipa din Sf. Gheorghe este la 7 puncte de locul 6, ocupat de Viitorul.

Vezi și: 

VIDEO EXCLUSIV Florentin Petre, în premieră despre concedierea lui Patrick pentru pariuri: „Joacă pe tenis sau lupte de cocoși, dar niciodată pe meciurile lui”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
394966434424757
Mihai Dinu  •  28 Ianuarie 2020, 17:05

Suscinta informatia dar tot este bine ca mai aflam stiri si de la alte formatii si a propos de portari ce se intampla cu Mutiu? unde este, mai apara? de ce a plecat de la Dinamo? Un portar- dupa parerea mea-peste medie, decent si fara greseli fragrante!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  28 Ianuarie 2020, 15:31
Postat de bazinga pe 28 Ianuarie 2020, 15:06

SENZATIONAL....INCREDIBIL....STUPEFIANT!

Bagă și ceva de FCSB, să te ușurezi...

bazinga
bazinga  •  28 Ianuarie 2020, 15:06

SENZATIONAL....INCREDIBIL....STUPEFIANT!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează