FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Anunț important făcut de MM Stoica! Fanii FCSB au de ce să se bucure: "La noi dacă ții cont asta îți faci bagajul și pleci"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 decembrie 2018 19:30

Mihai Stoica are numai cuvinte de laudă la adresa lui Dennis Man, unul dintre cei mai curtați jucători din Liga 1. Despre fotbalistul FCSB-ului s-a tot scris în ultima vreme că e dorit de diferite cluburi europene. 

Totuși, oficialul FCSB e convins că Man nu e atins de tot ceea ce se scrie și că se motivează indiferent de cele spuse.

"La noi, dacă ţii cont de chestiile astea faci bagajul şi pleci. Poate că "prinţul" Moruţan ar putea să mai fie atins, că e proaspăt şi nu prea ştie despre ce e vorba.

Man, dacă s-ar scrie în fiecare zi şi ar fi cap de afiş pe siteurile de specialitate, la fel ar juca. Nu e genul foarte interesat despre ce se discută pe marginea transferului ipotetic, că e transferat in fiecare zi.

E valabil şi pentru Dică, el dacă ţinea cont de asta şi nu mai ieşea la antrenament, că ar fi căzut în depresie, nu mai era antrenor la Steaua", a spus MM Stoica conform TV Digi Sport.

CITEȘTE ȘI: 

Primul jucător disponibilizat de la FCSB e un idol al fanilor » Becali nu mai are încredere că poate să-și revină

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  05 Decembrie 2018, 07:20

si cum?acum dica e antrenor???? saracul

Vezi toate comentariile (1)
Comentează