LIGA 1  ·  ASTRA GIURGIU

Ape tot mai tulburi la Astra » Nemulțumit de situația echipei, un om important din club amenință cu demisia: "Nu vreau să fiu un mediocru!"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Duminica, 11 Noiembrie 2018, 08:57

Clubul Astra a emis sâmbătă seara, imediat după înfrângerea cu Poli Iași, 1-2, un comunicat în care anunță schimbarea obiectivului, din ocuparea unui loc pe podium în salvarea retrogradării.

Situația tot mai complicată de la fosta campioană a României îl nemulțumește vizibil pe președintele Dani Coman, care anunță că e tentat să plece de la echipă.

"Mă deranjează situaţia actuală, eu îmi doresc să fac performanţă, aşa cum am făcut în ultimii ani, iar dacă se va decide că nu vrem să mai facem performanţă la Astra Giurgiu, cu siguranţă nu voi mai rămâne.

Nu vreau să fiu un mediocru! Repet, niciodată nu am vrut să fiu perdant, nu vreau să fiu un mediocru. Îmi doresc să fac performanţă, iar dacă se va decide că obiectivul este doar salvarea de la retrogradare, mă voi gândi bine dacă voi mai rămâne sau nu", a spus Dani Coman, potrivit TV Telekom Sport.

Vezi și:Nu doar medicii răbufnesc. Şeful ISU Sibiu protestează față de incorectitudinea raportărilor COVID. „Este incredibil ceea ce se întâmplă„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1