FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

OFICIAL Măsuri importante la Astra Giurgiu după eșecul cu Poli Iași! Niculae e categoric

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 noiembrie 2018 20:26

Astra Giurgiu a emis în această un comunicat enigmatic, în care anunță că obiectivul echipei a fost schimbat, din ocuparea unui loc pe podium în salvarea de la retrogradare. De asemenea, se lasă de înțeles faptul că Gigi Mulțescu ar urma să fie schimbat, iar împreună cu el să mai plece și alți jucători. 

"Constantând forma foarte slabă și, mai ales, rezultatele modeste ale echipei noastre, obiectivul clubului Astra pentru acest sezon va fi schimbat, din ocuparea locurilor 1-3, în salvarea de la retrogradare!

În urma rezultatelor slabe, care periclitează obiectivele de performanță ale clubului Astra, ne vedem nevoiți să anunțăm reorganizarea activității, urmând să procedăm la schimbări atât pe partea băncii tehnice, cât și din punct de vedere administrativ și al lotului de jucători.

În acest sens, luni va avea loc o ședință de analiză, sancțiunile urmând să respecte R.O.I. al clubului, precum și regulamentele disciplinare ale FRF", se arată în comunicatul Astrei.

Citește și:  

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close