FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Aproape de o trădare IMENSĂ în Liga 1! Jucătorul recunoaște tot: "Am fost la un pas de FCSB! Vorbisem cu Gigi Becali"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 octombrie 2018 19:14

Zvonurile legate de transferul lui Ciprian Deac la FCSB n-au fost întțmplătoare. Fotbalistul a fost foarte aproape de a ajunge la formația lui Gigi Becali, lucru recunoscut chiar de el. A explicat în detaliu toate negocierile pe care le-a purtat. 

"Am fost foarte aproape să mă înțeleg că FCSB, pentru că CFR era în insolvență, aveam probleme, nu știam care e viitorul și au fost discuții foarte avansate. Mai trebuia să îmi pun eu semnătura pe contract. Însă chiar după ce am avut o discuție cu domnul Becali, m-am întâlnit cu viitorii acționari de la club.

Mi-au promis că vor performanță, vor să tragă la titlu și era normal să accept. Înainte, când vorbisem cu Gigi Becali, nu știam ce o să se întâmple aici, nu știam care sunt intențiile. Tot ce mi s-a promis s-a îndeplinit. Titlul din vară nu s-a luat întâmplător, a fost seriozitate, nu au fost întârzieri cu banii.

În fotbal toate lucrurile se leagă și eu zic că micile detalii contează. Am avut liniște, am avut condiții foarte bune și eu cred că noi, jucătorii, am răspuns pe măsură. Înaintea campionatului Steaua făcea transferurile importante, lua cei mai buni jucători din țară. Toată lumea vedea pe Steaua favorită.

Însă m-am bucurat foarte mult când l-am cunoscut pe Gigi Becali. Spre surprinderea mea e un om total diferit față de cel ce apare la televizor. E un om deosebit, un om cu suflet și chiar mi-a înțeles motivul pentru care am continuat la CFR. Am rămas în relații bune cu domnul Gigi Becali, pentru că este un tip bun și corect", a zis Deac pentru Fanatik

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează