FOTBAL  »  Superliga  »  CHIRICHEŞ SPRE SERIE A

Ar putea merge pe urmele lui Dan Petrescu » De ce Chiricheş e un fundaş pe placul antrenorului Romei

Vlad Chiricheş s-ar potrivi într-o echipă ofensivă
Vlad Chiricheş s-ar potrivi într-o echipă ofensivă

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iunie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 15 iunie 2012 14:22

Dacă transferul lui Vlad Chiricheş la AS Roma s-ar perfecta, fundaşul ar fi antrenat de Zdenek Zeman, cehul care a mai lucrat în trecut şi cu alt român

Cehul a mai condus clubul şi în a doua jumătate a anilor '90. Zeman l-a antrenat la Foggia pe Dan Petrescu, plecat în Serie A de la Steaua. Tehnicianul a părăsit acum Pescara, formaţie pe care a promovat-o în prima ligă, şi l-a înlocuit pe spaniolul Luis Enrique.

Creează echipe spectaculoase
Folosit în cîteva rînduri ca mijlocaş, Chiricheş ar avea ocazia să joace într-o formulă foarte ofensivă la Roma. Zeman este celebru pentru filozofia sa de atac, fiind adeptul sistemului 4-3-3, cu apărare avansată şi marcaj în zonă. Echipele antrenate de ceh sînt foarte ofensive şi înscriu multe goluri. Pescara a încheiat sezonul trecut cu 90 de goluri marcate.

Roma vine la Bucureşti după Chiricheş! » Clubul din capitala Italiei a propus 5 milioane şi e dispus să negocieze

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
catabogdan1
catabogdan1  •  16 Iunie 2012, 00:07

Parca pleca la Milan acum 3 zile, nu? Voi sunteti pentru clanul Becali ce e OTV-ul pentru DD.

alpin
alpin  •  15 Iunie 2012, 22:23
Postat de ervfr pe 15 Iunie 2012, 21:50

Poate sunt eu ca Toma necredinciosul dar nu cred ca Chiriches va face pasul catre Roma. M-as bucura sa nu am drepate si un alt roman sa mearga in Serie A.

Chiriches e ceangau.

ervfr
ervfr  •  15 Iunie 2012, 21:50

Poate sunt eu ca Toma necredinciosul dar nu cred ca Chiriches va face pasul catre Roma. M-as bucura sa nu am drepate si un alt roman sa mearga in Serie A.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close