FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DUNĂREA CĂLĂRAȘI, 21:00, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

Arbitrul de la FCSB - Dunărea Călărași, ținta unor acuze dure: "A avut o atitudine mizeră!"

Ionuț Coza
Ionuț Coza

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 septembrie 2018 16:53

Partida dintre FCSB și Dunărea Călărași din această seară, ora 21:00, va fi condusă de arbitrul Ionuț Coza (39 de ani), un "central" fără mare experiență în Liga 1. 

Coza, originar din Cernica, județul Ilfov, are doar 10 meciuri arbitrate la nivel de Liga 1, iar în sezonul trecut a fost atacat dur verbal la finalul unui meci pe care l-a condus. 

Pe 22 octombrie 2017, Coza a fost la centru în partida Juventus București - Sepsi 2-1. Juventus a înscris golul victoriei din ofsaid, iar unul dintre jucătorii covăsnenilor s-a plâns la finalul partidei că a fost înjurat de arbitru:

"Nu mă miră că au dat gol din ofsaid, pentru că arbitrul a avut o atitudine mizeră, m-a înjurat în timpul meciului. I-am reproşat câteva lucruri şi el a ales să mă înjure. A fost părtinitor în această seară", spunea la acea vreme Sebastian Ghinga, fundașul lui Sepsi. 

În acest sezon, Ionuț Coza a arbitrat două partide: FC Botoșani - Hermannstadt 2-0 și CS U Craiova - Concordia Chiajna 0-1, partidă în care a acordat 10 galbene și o eliminare.

  • FCSB - Dunărea Călărași se joacă în această seară, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

Citește și: FCSB, din premiantă a devenit corigentă! Capitolul la care jucătorii lui Dică sunt cei mai slabi în actualul sezon

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  23 Septembrie 2018, 20:26

Deci omul lui Pandele, trimis de Deaconu să elimine orice riscuri ale echipei din Berceni !!! Normal era Avram la meciurile astea , dar e bun și ***-*** ăsta !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  23 Septembrie 2018, 19:13

Ionuț *** ***?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gizeh
gizeh  •  23 Septembrie 2018, 19:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează