FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Argăseală dezvăluie unde mai poate juca Steaua, dacă Naţional Arena rămîne închisă: "Sînt două variante"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 noiembrie 2015 21:36

Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a vorbit despre problemele pe care le întîmpină echipa sa după ce Naţional Arena a fost închisă de Primărie. Acesta a nominalizat cele două arene unde poate juca echipa sa dacă situaţia persistă.

"Puteam să mai jucăm la Severin sau la Cluj. Am luat în calcul stadioane pe care nu se juca în acest sfîrşit de săptămînă şi care au îndeplinite condiţiile pe care Naţional Arena nu le întruneşte. Am ales să jucăm la Cluj, deoarece era un mod mai facil de a ajunge la destinaţie.

În mod normal, pînă la meciul nostru de acasă urmează deplasarea cu Dinamo. Ştim că s-au pus deja în vînzare biletele. Dacă nu se vor rezolva problemele pînă la data meciului, vom discuta cu cei de la ISU pentru şi o să ştim exact cînd se va putea juca pe Naţional Arena", a spus Valeriu Argăseală la DigiSport.

Meciul dintre Steaua şi FC Botoşani s-a disputat pe stadionul celor de la CFR Cluj.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
dash.berlin
dash.berlin  •  09 Noiembrie 2015, 09:57
Postat de valentincronic pe 08 Noiembrie 2015, 22:33

cum ba sa tii cu asa echipa nu ai stadion nu ai culori nu ai palmares ...huaaaa

Tacei *** din gura hatere . Ti se pare ca Steaua joaca in verde-galben? Palmaresul? E la FC Steaua stai tu linistit :) *** :|

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spartanul
spartanul  •  09 Noiembrie 2015, 09:48

da fati dracu stadion ciobane nu o lalaii *** vrea pleasca de la armata ca de el e patron ia de aici si vinde aici patron ba afacerist pe asta nu l intreaba nimeni de unde are atiata banet o fost si la bulau si tot cu avere a ramas aiaiaieia din strada il vad pe pont ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alex_1973
alex_1973  •  09 Noiembrie 2015, 09:46

Credeți ca la Galați sau Vaslui este gratis? De ce credeți ca nu se m ai joaca în Ghencea? Pentru ca creditorul vrea totul pe degeaba.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează