FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Aristidis Soiledis, prima reacție după ce a aflat de interesul lui FCSB: „Sunt cel mai bun din Liga 1!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iulie 2019 17:13

Aristidis Soiledis (28 de ani), fundașul stânga grec de la FC Botoșani care se află pe lista celor de la FCSB, susține că n-a primit deocamdată nicio ofertă oficială. Tot azi, Gigi Becali a anunțat că vrea să încheie transferurile cu De Nooijer de la Viitorul. (detalii)

„La mine n-a ajuns nicio ofertă. Doar la ziare şi pe la colţuri. Eu nu ascult nimic. Am contract cu FC Botoşani şi sunt aici. Trebuie să continui cu clubul meu, la care am contract şi, dacă se întâmplă ceva, vom vedea.

Îmi place să joc mai ofensiv, ca fundaş stânga joc mai ofensiv şi cred că asta este cea mai bună calitate a mea, să joc mai ofensiv într-o echipă care are posesia mingii”, a declarat Soiledis la TV Telekom Sport.

Întrebat cine crede că e cel mai bun fundaș stânga din campionatul România, Soiledis n-a stat prea mult pe gânduri: „Sunt sigur că eu sunt. Sunt sigur de asta. Nu-mi place să vorbesc aşa despre mine, dar cred că în acest moment sunt cel mai bun. Dacă cineva mă vrea, echipa mea e aici, preşedintele e aici, antrenorul, agentul meu şi putem vorbi despre asta”.

Din primele informații, fundașul stânga ar urma să încaseze de la FCSB un salariu dublu, dar și un contract pentru următoarele 3 sezoane! În plus, grecul poate evolua și în cupele europene pentru bucureșteni.

Acesta a jucat între 2004 şi 2011 la Olympiacos, dar a fost împrumutat şi la OFI Creta şi la Levadiakos. În 2014, a semnat cu AEK Atena, iar după doi ani a ajuns în Cipru, la Omonia Nicosia. Soiledis a cucerit două titluri de campion al Greciei cu Olympiacos și a ajuns în România anul trecut.

450.000 €este cota de piață pe care Aristidis Soiledis, conform siteului de transfermarkt.com

23 de meciuri a jucat Soiledis în Liga 1 și nu a marcat niciun gol: 20 de jocuri ca fundaș stânga și câte unul ca fundaș dreapta și fundaș central

12 meciuri s-au jucat între Botoșani și FCSB: 0 victorii pentru moldoveni, 2 remize și 10 succese pentru FCSB

Vezi și:

FCSB - FC BOTOȘANI // VIDEO Bogdan Andone mai vrea un jucător la FCSB: „E o poziție expusă” » Ce zice despre Chipciu, Budescu și Soiledis

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
j0k3r
j0k3r  •  28 Iulie 2019, 19:01
Postat de zagna pe 28 Iulie 2019, 18:07

Sti cum circula Bancu-rile ?

Imi cer scuze, nu am stiut ca esti *** si cu glume de te dau afara de la gradinita

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx
samertx  •  28 Iulie 2019, 18:56

„să joc mai ofensiv într-o echipă care are posesia mingii”. :)) Cel mai tare din parcare joacă la o echipă ce este învățată să subexiste, iegzact ca atare, o arătare. :))

thebluestlion
thebluestlion  •  28 Iulie 2019, 18:36

Bancu, Vătăjelu, Fl. Ștefan, Panțâru și De Noojer sunt peste grecul ăsta.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close