FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ

ASA, victorie clară în ultimul amical înainte de Steaua! Petrescu: "Dacă jucăm ca astăzi, nu vom cîștiga Supercupa"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iulie 2015 20:07

Dan Petrescu, tehnicianul celor de la ASA Tg. Mureș, a vorbit despre ultimul amical al verii pentru echipa sa, 2-0 cu Mlada Boleslav.

”Cel mai important era să nu ne accidentăm și să cîștigăm meciul. Jocul nu a fost cel pe care ni l-am dorit. Am suferit la capitolul relații de joc. 

Dacă jucăm ca astăzi, nu vom cîștiga Supercupa. Ne-am strîns tîrziu, mai avem nevoie de timp. Nu o să avem toți jucătorii în formă la Supercupă”, a spus Dan Petrescu.

...despre prezența lui Rădoi la amical: ”E normal ca și Steaua să vadă unul dintre jocurile noastre. Și noi am urmărit la televizor meciurile lor. Au avantajul omogenității. Nu cred că au pus accent prea mult pe rezultate”

Supercupa României dintre Steaua și ASA se va disputa miercuri, ora 21:00, pe Protv și liveTEXT pe GSP.RO.

Citește și

Spion în Austria » Rădoi a lăsat echipa pe mîna lui Pedrazzini pentru a urmări ultimul amical al lui ASA

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
gerulozaurus
gerulozaurus  •  03 Iulie 2015, 00:44
Postat de liviuemil pe 02 Iulie 2015, 22:29

Pentru ce naiba mai aveti NA?????

Da, chiar asa. Parca aia din Anglia isi joaca mereu super cupele si finalele pe un singur stadion. Wembley...sau paote ca ma insel eu.

liviuemil
liviuemil  •  02 Iulie 2015, 22:29

Pentru ce naiba mai aveti NA?????

khal_37
khal_37  •  02 Iulie 2015, 22:13
Postat de Danut Ognean pe 02 Iulie 2015, 22:02

fortza ASA o***

Acolo la tine *** nu aveti scoala pentru clasele 1-2? Cum drecu ma tu esti *** *** bre ca nu inteleg...ti se trage de la alcool???? ***, pai intai invata sa scrii, invata sa te exprimi ma, ca esti prost ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează