FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Asta ar fi SURPRIZA ANULUI în fotbalul românesc! Rapid ar putea reveni în Liga 1 din sezonul viitor

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 mai 2017 14:55

Rapid a intrat în faliment în urmă cu aproape un an. De atunci au apărut mai multe cluburi cu acest nume în ligile inferioare, fiecare considerându-se continuatoarea clubului din Giulești. 

Fanii alb-vișiniilor ar putea vedea un Rapid în Liga 1 mult mai repede decât se așteptau. 

Fanatik susține că șefii clubului FC Voluntari iau în calcul preluarea mărcii și palmaresului giuleștenilor de la firma aflată în faliment, FOTBAL CLUB RAPID SA.

Clubul susținut de primărie ar urma să achite chiar și o sumă de bani către creditorii firmei, anunță sursa citată.

PALMARES FC RAPID:

Titluri în Liga 1: 3
Cupa României: 13
Supercupa României: 4
Cupa Ligii: 1
Cupa Balcanică: 2

Mai multe detalii despre istoria legendarului club bucureștean aici! 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
1069614773107304
Ayșen Boran  •  10 Mai 2017, 09:07

Suporterii rapidisti doresc fuzionarea cu Voluntari,dar in schimb conducerea AFC Rapid nu este deacord cu aceasta fuzionare.Ba mai mult pe saitul 1923.ro publica fel de fel de chesti jicnitoare la adresa fuzionari cu o echipa care ne_ar putea salva suferinta. Deci,practic,noi suporterii marea majoritate dorim fuzionarea,iar conducerea AFC Rapid,respinge categorig aceasta oportunitatea ca Rapid sa joace din nou in liga 1. Dupa ce ca AFC s_a reinfintat din start cu datorii mai si comenteaza.

10209192839195943
Amedeo Fuq  •  08 Mai 2017, 16:26

Este o miscare politica inteligenta, singulara in penibilul nostru politic. Primaria Voluntari si poate a Bucurestiului vor avea sustinere masiva la urmatoarele alegeri daca scenariul asta se realizeaza ca doar nu esti dus cu capul sa nu votezi pe cel ce baga bani in Rapid.

zecs93
zecs93  •  06 Mai 2017, 18:14

Putin probabil sa fuzioneze Voluntari cu Rapid, acum ceva ani sa mai pus problema ca Rapid sa fuzioneze cu Chiajna si nu au vrut suporterii rapidisti deci de ce ar vrea cu voluntari ???

Vezi toate comentariile (29)
Comentează