FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Bogdan Mara a discutat cu patronul Ioan Niculae, iar situația de la Astra riscă să explodeze: „Nu ajung vorbele, jucătorii s-au speriat”

Bogdan Mara (43 de ani), directorul sportiv al celor de la Astra, a vorbit despre viitorul clubului, după condamnarea patronului Ioan Niculae (66 de ani).  

FOTO:  Inquam Photos / Octav Ganea +8   FOTO
Bogdan Mara (43 de ani), directorul sportiv al celor de la Astra, a vorbit despre viitorul clubului, după condamnarea patronului Ioan Niculae (66 de ani). FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2021 17:42 / Actualizat vineri, 19 februarie 2021 18:29

Bogdan Mara (43 de ani), directorul sportiv al celor de la Astra, a vorbit despre viitorul clubului, după condamnarea patronului Ioan Niculae (66 de ani). 

Astra a rămas fără patron, condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul „Interagro”. Clubul riscă o pedeapsă dură și în scandalul de dopaj care îi are protagoniști pe Ioniță II, Seto și Fatai. Bogdan Mara încearcă să îi asigure pe fotbaliști că activitatea nu va fi afectată de aceste probleme. 

Bogdan Mara: „Ioan Niculae ne-a garantat asta”

„Este clar că este o situaţie neplăcută, dar din discuţiile pe care le-am avut cu dânsul, lucrurile vor continua şi vor merge bine de acum înainte pentru echipa noastră. Ne-a garantat că va rămâne alături de echipă, iar cei care se vor ocupa în continuare de afacerile dânsului, se vor ocupa şi de echipă. 

Nu ajunge să le spui vorbe jucătorilor, trebuie să le şi demonstrezi într-un fel că lucrurile merg bine. Şi noi vom încerca în zilele următoare să le arătăm acest lucru. V-am spus, avem garanţii că lucrurile vor continua bine la echipă şi nu va fi afectată activitatea echipei din acest motiv”, a declarat Bogdan Mara, la TV Telekom Sport. 

Bogdan Mara promite plata salariilor la Astra

„Urmează, să se regleze, tocmai asta vă spuneam. Există discuţii interesante şi bune pentru a continua activitatea în acest moment. Şi chiar sperăm ca lucrurile să fie şi mai bune decât au fost până acum. Jucătorii au înţeles situaţia. Normal că unii dintre ei s-au speriat, dar sperăm din tot sufletul să fie bine. Sincer, chiar suntem încrezători că vom reuşi să continuăm pe un drum bun”, a concluzionat Mara.

FOTO. Ioan Niculae, arestat astăzi, la revenirea în România

Ioan Niculae, foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Ioan Niculae, foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Ioan Niculae, foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Ioan Niculae, foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Ioan Niculae, foto: Inquam Photos / Octav Ganea
+4 FOTO

Citește și alte știri despre Astra: 

DISPARE?! Patron la închisoare, fotbaliști dopați » Urmări grave în Liga 1!

Prima decizie luată astăzi de ANAD, în cazul de dopaj de la Astra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ripensistu
ripensistu  •  19 Februarie 2021, 21:08

Uite unde se ajunge daca le-au fost permisi unor infractori odiosi sa preia cluburi de fotbal dandu-se drept buni investitori.

bodystyle74
bodystyle74  •  19 Februarie 2021, 20:51

Astra pe urmele lui Urziceni. O teapa ceva mai mica fata de Unirea unde s-au sifonat banii din Champions.

fibra
fibra  •  19 Februarie 2021, 20:08

Mai bine spui adevărul decât să - ți bați joc de angajați. Nu oare mai corect să spui că se poate întâmpla orice chiar și desființarea echipei, decât să te zmiorcai ",sperăm din tot sufletul să fie bine."Penibil.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează