FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR 3-2

ASTRA - CFR 3-2 // EXCLUSIV Primele măsuri luate de Dan Petrescu după șocul de la Giurgiu: cine „zboară” din echipă + pe cine readuce

Articol de - Publicat duminica, 01 septembrie 2019 13:50

CFR CLUJ // Enervat peste măsură de eșecul cu Astra, 2-3, Dan Petrescu a luat deja primele decizii, „Bursucul” urmând să opereze o serie de modificări în lotul echipei.

Folosit în acest sezon în 4 meciuri din Liga 1, portarul Cosmin Vâtcă, 37 de ani, va dispărea din echipă. Petrescu e nemulțumit că „veteranul” a gafat din nou aseară, după ce fusese responsabil și pentru egalul de la Sfântu Gheorghe, 1-1 cu Sepsi, când a luat mult prea ușor un gol din lovitură liberă.

Vâtcă, repatriat de la Voluntari la începutul acestui sezon, greșise și în victoria cu Chindia din 3 august, scor 4-1. Atunci, a fost salvat de colegi săi, care au făcut o repriză secundă excepțională, lucru care nu s-a repetat în duelul cu Astra. 

Contra giurgiuvenilor, Vâtcă a comis un gest inconștient: l-a pălmuit pe Radunovic și a primit cartonașul roșu care a spulberat orice șansă a echipei sale la punct sau puncte. 

Jesus Fernandez, reactivat!

Astfel, potrivit surselor GSP.ro, tehnicianul campioanei a ales să-l reactiveze pe ibericul Jesús Fernández Collado, 31 de ani. Fostul goalkeeper de la Real Madrid a ajuns a patra variantă la Cluj, însă va deveni rezerva titularului incontestabil Giedrius Arlauskis, 31 de ani.

ASTRA - CFR 3-2 // EXCLUSIV Primele măsuri luate de Dan Petrescu după șocul de la Giurgiu: cine „zboară” din echipă + pe cine readuce
Jesus Fernandez // foto: cfrcluj.ro

Vezi și: 

Sebastian Colțescu, atacat de oficialii campioanei » Dialog halucinant + Păun s-a dezlănțuit: „Ce e japca asta?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (24)
997925230247191
Marius Oltean  •  01 Septembrie 2019, 15:34
Postat de cfrinho pe 01 Septembrie 2019, 14:55

Prostii! Un arbitru de top nu dadea nici un cartonas!!! Mergea la cei doi, ii aducea langa el, le explica sa termine cu tachinarile si lasa jocul sa continue. Toata lumea ar fi fost multumita! Si asta e rolul arbitrului, sa multumeasca pe toata lumea, in spiritul fotbalului!

Pai, atunci, de ce il mazileste pe Vatca? De vina a fost arbitrul. (Nu vorbim ca articolul e aiurea pentru ca Vatca e suspendat, oricum).

lapusneanul
lapusneanul  •  01 Septembrie 2019, 14:48

gesepistii nu se dezmit...alt articol ..exclusiv....ba, cum ramane cu omrani la celtic ?...ati titrat dupa meciul cu slavia...exclusiv, transfer de 3,3 milioane....pacalicilor..

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  02 Septembrie 2019, 09:27

Acest portar e cel mai bun din echipa dar are ghinion ca nu e prieten cu Camora.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează