FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR 3-2

ASTRA - CFR 3-2 // Secundul Alin Minteuan continuă tirada clujenilor la adresa lui Colțescu: „Am fost defavorizați! E inadmisibil să fim arbitrați așa!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 august 2019 23:13

Alin Minteuan, 42 de ani, antrenorul secund al CFR-ului, a venit la interviuri în locul lui Dan Petrescu, cel care a fost eliminat înainte de pauză. 

Minteuan a continuat la rândul său tirada la adresa arbitrului Sebastian Colțescu.

Pot să spun că încă de la început a fost un arbitraj care ne-a defavorizat. Oricât de echilibrat aș încerca să fiu, este inadmisibil ca cineva să te arbitreze în halul acesta! Jucătorii au stat 6 zile departe de familii, dar sunt împiedicați acum de anumite persoane! E inadmisibil. 

Dan Petrescu a intrat în teren pe fondul unei stări nervoase. Trebuia să-i acorde galben, dar i-a acordat direct roșu. Jucătorii sunt foarte frustrați pentru că au depus o muncă fantastică în această săptămână și e inadmisibil să fim arbitrați în acest hal. Nu pot să spun că a fost un lucru întâmplător sau voit, dar cu siguranță ne-a defavorizat

Să iei titlu doi ani la rând e ceva extraordinar, probabil că unii sunt deranjați de acest lucru”, a declarat Alin Minteuan, la Look Sport. 

Vezi AICI toate detaliile de la Astra - CFR Cluj

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  01 Septembrie 2019, 07:06

Arbitraj corect, Dan Petrescu daca nu sparge vreun geam cu capul, cum a facut Sorinache Cartzu, inseamna ca a antrenat degeaba.

129189395033479
Stef Stefan  •  01 Septembrie 2019, 07:50

Cand le-a anulat celor de la FCSB trei goluri in meciul cu Astra, nu era la frl de inuman? Din cauza celor trei puncte furate au pierdut campionatul in anul ala...e drept, acest Coltescu nu are ce cauta in arbitraj, dar atunci ati mers pe burta, iar acum unii isi doresc autonomie...halal natiune!

119755499271483
Steven Donny  •  01 Septembrie 2019, 01:06

Ce tot va opăriți atât mai cfr-istilor, e doar un meci in care ați primit ceea ce meritați! Nu sunt un fan al lui Coltescu, chiar am văzut meciul si, de fiecare data cand a dat roșu, pe direct, am crezut ca face greșeala: surpriza, de data asta chiar e acoperit de regulament, la fiecare din cele trei eliminări! Domnule Minteuan, aveam o părere foarte buna despre dumneavoastră si consider ca ați fost neîndreptățit de cei din conducere, printre care si un anume domn Gorgonzola, însă, cred eu, nu va face cinste o ieșire de genul asta!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează