FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CLINCENI 0-2

ASTRA - CLINCENI 0-2. Giurgiuvenii îl așteaptă pe Edi Iordănescu să redreseze situația: „Sperăm să vină” » Ce a declarat Ilie Poenaru

Edi Iordănescu azi, la meci. Captură TV Telekom Sport
Edi Iordănescu azi, la meci. Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 noiembrie 2020 20:26 / Actualizat vineri, 06 noiembrie 2020 20:47

Astra a fost învinsă azi acasă de Clinceni, scor 2-0 (Markovic 86, P. Petrescu 90+3), iar Academica a urcat pe locul 4 în Liga 1. 

„A fost un joc echilibrat, pe alocuri l-am condus, dar în fotbal, dacă nu marchezi tu, o face adversarul. Am făcut greşeli individuale şi asta ne-a constat cele trei puncte astăzi. Este păcat, pentru că veneam după o victorie cu 4-0 împotriva Iaşiului şi speram ca în această seară să luăm încă trei puncte, să urcăm puţin în clasament şi să fim acolo, lângă locurile fruntaşe. 

Cu siguranţă se vor schimba multe. Avem nevoie de jucători, din punct de vedere fizic e foarte greu. În Liga 1, dacă nu poţi fizic, e foarte greu. Nu e nimic sigur. Sperăm să vină [Iordănescu], dar nu e nimic sigur”, a declarat Radu Alexandru, antrenorul gazdelor, după meci, la TV Telekom Sport.

Ilie Poenaru: „Important e că la pauză au înţeles anumite lucruri”

„Jocul nu a fost atât de bun, din păcate. Mă aşteptam la mult mai mult, mă aşteptam să stăm mai mult în posesie, mă aşteptam să pasăm, pentru că eram în creştere, ca joc. Important e că la pauză au înţeles anumite lucruri. Le-am transmis că trebuie să jucăm mai repede, să schimbăm direcţia mult mai rapid şi să fim mai verticali.

Merită felicitaţi pentru atitudine, pentru cele trei puncte, care sunt foarte importante pentru noi, pentru moral şi continuitate. Sunt bucuros că au atitudine bună şi am un grup unit. Şi dacă jucăm mai slab, reuşim să facem un rezultat bun. 

Nu trebuie să ne hazardăm (n.r. întrebat de play-off). Chiar dacă au trecut etape destule, încă mai avem mult de muncă. Diferenţa nu este foarte mare. La un meci poţi să urci un loc, două sau trei, sau la fel de bine poţi să cobori două, trei locuri. Ne gândim că vrem să facem performanţă, dar drumul este lung şi trebuie să rămânem modeşti în continuare, să muncim mai mult şi vom vedea când tragem linie la sfârşit", a spus Ilie Poenaru, tehnicianul ilfovenilor, pentru sursa citată.

De luni vine Edi Iordănescu!

Astra a rămas fără "principal" după ce Bogdan Andone a fost dat afară de Ioan Niculae. Din acel moment au urmat mai multe serii de discuții cu Edi Iordănescu, care se pare că a acceptat până la urmă să preia din nou formația giurgiuveană. "De luni, sperăm ca Edi Iordănescu să fie alături de echipă 100%, să fie efectiv cu echipa. Noi sperăm, avem răbdare, sunt probleme importante pe care el trebuie să le rezolve. Nu am contactat pe nimeni, pentru că-l vrem pe el", a zis noul director sportiv al clubului, Bogdan Mara. Tehnicianul chiar a fost prezent la meciul de azi (foto principală). 

Clasament Liga 1:

ASTRA - CLINCENI 0-2. ”Gașca nebună” a lui Poenaru » Cronică de Vlad Nedelea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează