FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 0-0

NOTE GSP Astra - Dinamo 0-0 » Câte un remarcat în ambele tabere + Uhrin jr., martorul unei premiere la revenirea în Liga 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 aprilie 2021 07:03 / Actualizat sambata, 17 aprilie 2021 08:03

Partida dintre Astra și Dinamo s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, în runda 1 din play-out-ul Liga 1.

A fost pentru prima dată în ultimii 10 ani când un duel între Astra și Dinamo s-a încheiat cu o „remiză albă”, la primul meci de la revenirea lui Dușan Uhrin jr. pe banca „câinilor roșii”. Tehnicianul ceh a primit nota 6 din partea Gazetei Sporturilor, calificativ pe care l-a încasat și omologul său de pe banca Astrei, Eugen Neagoe.

Note GSP » Astra - Dinamo 0-0

Pentru a doua oară în acest sezon, Gudmund Kongshavn a obținut cea mai mare notă de pe teren din partea reporterilor GSP: 7. Goalkeeperul norvegian a mai fost numărul 1 la Dinamo în partida cu CFR Cluj din finalul sezonului regulat. La gazde, singurul care a primit aceeași notă ca Kongshavn a fost George Merloi. Extrema de la Astra s-a remarcat în prima repriză, când a avut o mare ocazie la poarta dinamoviștilor și a pasat decisiv pentru Sebastien Wuthrich, dar elvețianul nu a reușit să îl învingă pe Kongshavn.

La extrema cealaltă, Astra a avut trei „corigenți” în partida cu Dinamo: Valentin Gheorghe și fostul atacant de la Dinamo, Mattia Montini, care au primit nota 4, în timp ce Boe-Kane a încasat cel mai mic calificativ de pe teren din partea GSP: 3. La partida de pe stadionul Marin Anastasovici, Dinamo a avut 6 jucători care au primit nota 5: Steliano Filip, Vlad Achim, Alexandru Răuță, Paul Anton, Adam Nemec și Robert Moldoveanu, ultimul intrând în a doua repriză. 

6a fost nota primită de „centralul” Ovidiu Hațegan, în timp ce asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe au obținut calificativul 7

Astra - Dinamo 0-0 » Câte un remarcat în ambele tabere + Uhrin jr., martorul unei premiere la revenirea în Liga 1

În următoarea rundă, în Ștefan cel Mare vine UTA Arad, în timp ce Astra se va deplasa la Mediaș, pentru partida cu FC Hermannstadt. 

Sunt satisfăcut de acest egal, am jucat agresiv. N-am marcat, dar nici nu am primit gol, e un lucru bun pentru noi. Le-am spus jucătorilor că trebuie să joace agresiv și asta au făcut. Amândouă echipele au evoluat bine, iar ritmul a fost bun.

Dușan Uhrin jr., antrenor Dinamo

Nu-s mulțumit de rezultat. Ne-am dorit să câștigăm. Din păcate, n-am reușit. Una peste alta, am făcut un joc bun, doar că ne-a lipsit golul. Dinamo e o echipă bună, știam la ce să ne așteptăm. Am făcut un joc mai bun decât în Cupă, însă acum n-am învins. Nu am vrut să-l schimb pe Merloi, dar nu era foarte bine fizic și n-am vrut să risc să i se întâmple ceva. Cred că a fost cel mai bun de pe teren în seara asta.

Eugen Neagoe, antrenor Astra

VIDEO. Andrei Radu, fundaș Dinamo: „Să evităm dezastrul! Retrogradarea ar fi o catastrofă pentru club și pentru noi ca jucători”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

S-a decis! Cum se va numi noua arenă a Rapidului

Adrian Mutu, dorit pe banca unui club de tradiție! Președintele confirmă: „Lumea l-a iubit aici”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
223102608702428
Serge Sand  •  17 Aprilie 2021, 09:14

Astăzi ședință de recuperare, trei ore la ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează