FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 2-0

Șef nou la Astra » Neagoe a dezvăluit decizia luată de doamna Niculae: „El trebuie să rezolve toate problemele”

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 februarie 2021 21:55 / Actualizat luni, 22 februarie 2021 15:15

Astra a câștigat meciul cu Dinamo, scor 2-0. Eugen Neagoe (53 de ani) a primit asigurări că echipa va merge mai departe și după condamnarea patronului Ioan Niculae (66 de ani). 

Ioan Niculae a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul „Interagro”, iar viitorul Astrei este unul incert. Dani Coman, actualul președinte, a fost mandatat de Adina Niculae, fiica patronului, să rezolve toate problemele. 

Dani Coman, libertate deplină la Astra

„Am avut o discuție cu doamna Niculae, vrem să îi mulțumim. Dumneaei a fost aseară la hotel, cu președintele, cu căpitanii de echipă. L-a mandatat pe Dani Coman. El va răspunde de tot ce înseamnă echipă în perioada următoare. Trebuie să rezolve toate problemele. 

Sperăm ca zilele viitoare să se rezolve, pentru că avem promisiuni. Jucătorii merită. Avem un lot valoros, formăm o echipă bună. Acum mă gândesc să ne odihnim bine, să fie toți apți pentru meciul cu Clinceni”, a declarat Eugen Neagoe, la TV Telekom Sport. 

Adina Niculae i-a predat conducerea lui Dani Coman

Adina Niculae a preluat afacerile familiei, după ce tatăl său a fost arestat. Tânăra în vârstă de 31 de ani este absolventă a Facultății de Management, din cadrul ASE, și pasionată de pilotaj. Deține procente importante din companiile înființate de Ioan Niculae, inclusiv din „Interagro”, întreprindere care a dat numele dosarului în urma căruia patronul Astrei a fost condamnat.  

FOTO Adina Niculae, noua șefă de la Astra

Citește și alte știri despre Astra - Dinamo:

VIDEO „SIUUU!” » Valentin Gheorghe e Cristiano Ronaldo de la Astra! Gol senzațional în meciul cu Dinamo

Ionel Gane a aruncat prosopul! Dinamo și-a luat gândul de la play-off: „Nu este un obiectiv pentru noi”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
leu.mr
leu.mr  •  22 Februarie 2021, 09:38

Daca mai mariti mult poza aia, o sa iasa din cadru ! Ii tot dati cu "patronii/patroanele" dar fotbalistii nu sint platiti cu lunile. Realizati cit de penibili sinteti ?

catalin.palcu
catalin.palcu  •  22 Februarie 2021, 09:26
Postat de samerx pe 21 Februarie 2021, 23:32

Au fotbaliști buni. Dacă aș cumpăra pe cineva, aceștia ar fi scouterii. Aș îmbunătăți relația cu impresarii ce colaborează cu echipa din Giurgiu. Respect Astra.

toata lumea are scouteri : Gazul, Astra, Arges, Clinceni, de Botosani nu mai vorbim. numai Dinamo e praf si pulbere la capitolul asta.

ali.bec
ali.bec  •  22 Februarie 2021, 08:12
Postat de Gabriel Lucian pe 22 Februarie 2021, 00:49

Mama, daca stia Mimi Stoica , venea la Astra pe jos, numai sa decida el tot la club!

El venea, dar nu-l lua nimeni. Era pasaportat retur la carton.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează