FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO

ASTRA - DINAMO // VIDEO Mihai Popescu dezvăluie cum a salvat-o Dusan Uhrin pe Dinamo: „Era nevoie de o schimbare”

Articol de GSP - Publicat joi, 19 septembrie 2019 17:28

Mihai Popescu, fundașul în vârstă de 26 de ani al lui Dinamo, susține că formația alb roșie avea nevoie de venirea lui Dusan Uhrin jr. pentru a scoate echipa din situația dificilă în care se afla. Fotbalistul a explicat și ce a schimbat tehnicianul în pregătirea echipei. 

  • Astra - Dinamo se joacă sâmbătă, de la 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport.

„Mister e un tip foarte serios, dur atât cât trebuie. Aveam nevoie de această schimbare. A venit cu o mentalitate nouă din afara țării și cred că asta s-a văzut în jocul nostru. Lucrăm foarte mult tactic, ne explică ce vrea dânsul să facem. Cred că acesta a fost principalul factor al schimbării noastre. Plus pregătirea fizică. Dânsul e mai aproape de noi și ne simte foarte bine.  

Aveam nevoie de o schimbare pentru că eram cu moralul la pământ după începutul foarte slab. Cu victoria împotriva lui Hermannstadt am început un nou drum”, a declarat Mihai Popescu în cadrul unei conferințe de presă.

„Între Dinamo și Rapid a fost tot timpul o rivalitate foarte mare. Noi sperăm ca cei de la Rapid să ajungă cât mai repede în prima ligă și să avem din nou derby-uri cu ei”
-Mihai Popescu

7 punctea obținut Dinamo în cele patru meciuri cu Uhrin pe bancă, după ce în primele cinci etape strânsese numai 3

Antrenamentul lui Dinamo înaintea meciului cu Astra

Match Preview ASTRA - DINAMO

Citește și:

Scandalul cât casa de la Dinamo anulează venirea Rapidului în „Groapă” » Florin Prunea: „Se făcea peste capul nostru”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează