FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 1-0

ASTRA - FCSB 1-0 // Gigi Becali, desființat în direct la TV: "Să-i lase pe alții care se pricep! Mi se pare o parodie"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 iulie 2018 11:49

Fostul președinte LPF Dumitru Dragomir, 72 de ani, îl desființează pe prietenul său Gigi Becali, 60 de ani, pe care îl sfătuiește să nu se mai implice la echipă, considerând că nu se pricepe la fotbal.

"Schimbarea de ieri a lui Nedelcu mi s-a părut o parodie. E cel mai bun de pe teren și îl scoți? A dat cineva ordin, a făcut ceva? Un rahat e și schimbarea sistemului. Ei nici nu înțeleg despre ce este vorba.

Părerea mea este că Gigi Becali ar trebui să-i lase pe alții care se pricep la activitatea asta. El știe să facă bani, nu să facă echipe. Echipele se fac greu" a spus Dumitru Dragomir la Pro X.

...despre sistemul 4-3-3: "Eu n-am văzut niciun sistem. Am văzut în schimb un fotbalist de 37 de ani care a fost cel mai bun de pe teren (n.r. Filipe Teixeira). LRestul n-ai avut ce să vezi, parcă erau hipnotizați. Poate e prea mare presiuneala Steaua"

Vezi și: 

Astra Giurgiu - FCSB 1-0
A marcat: Llullaku '43

PROGRAMUL ETAPEI #1:

Vineri, ora 21 CFR Cluj - Botoșani 1-1 Detalii AICI
Sâmbătă, ora 18 Hermannstadt - Sepsi 1-0 Detalii AICI
Sâmbătă, ora 21 Astra - FCSB 1-0 Detalii AICI
Duminică, ora 18 Viitorul - Dunărea Călărași
Duminică, ora 21 Dinamo - Voluntari
Luni, ora 18 Gaz Metan - Chiajna
Luni, ora 21 Craiova - Poli Iași

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (59)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  22 Iulie 2018, 21:05
Postat de Abigail Laslas pe 22 Iulie 2018, 21:04

aia-i fandoseala. iOS mi se pare total nepractic, ifonu 8 de la servici il folosesc numa la citit mail-urile si la pariat, ca aplicatia betano e mai buna ca pe android. n-as da bani veci pe el. da asta-i alta discutie, da la care vad ca tre sa te tii fudul, ca daca nu esti si fudul...

@catalynnnnn

1198766430181192
Abigail Laslas  •  22 Iulie 2018, 21:04

aia-i fandoseala. iOS mi se pare total nepractic, ifonu 8 de la servici il folosesc numa la citit mail-urile si la pariat, ca aplicatia betano e mai buna ca pe android. n-as da bani veci pe el. da asta-i alta discutie, da la care vad ca tre sa te tii fudul, ca daca nu esti si fudul...

xnread
xnread  •  22 Iulie 2018, 19:48

Pentru sistemul 4 3 3 îți sunt necesari jucători potriviți din punct de vedere calitativ, dar să dăm cuvântul maestrului însuși care l-a perfecționatan conform calapodului fotbalului total, al Sfinxului Rinus Michaels. În 2005 la talk show ul intitulat Barend și Van Dorp ( încheiat din pricina retragerii celor doi corifei radio & tv și jurnaliști Frits și Henk în același an ) Dl Cruijff explică. În jurul mesei se află Jan Mulder tot un fost jucător emblematic al Ajax ului, dar mai ales al Anderlecht ului ( sub comanda lui Norberto Höfling fost jucător printre altele a formațiilor Dinamo Cernăuți, Ciocanul București, Mtk Budapesta și Lazio Roma născut în Regatul României, în Mica Vienă și decedat la Brugge unde a fost și înhumat ) tatăl lui Youri ( cei stabiliți în țara vecină, Belgia, ați avut ocazia să le ascultați analizele ambilor cu ocazia CM fiind invitați în studio de către Éėn, întâiul canal public flamand ) juniorul activând pentru Twente și Schalke și Dl Pieter Winsemius ( fost deținător al portofoliului de ministru din partea liberalilor olandezi - Dezvoltare, Administrație Publică și Mediu în cabinetul Lubbers I ('82 - '86) , biolog, profesor special în cadrul Universității Tilburg ) care i-a dedicat o carte lui Cruijff numită după un citat al fostului număr 14 ,, Vei putea vedea, atunci când vei intelege " tratând totodată liderschip ul și top managementul în sportul de performanță și nu numai. https://youtu.be/7NZ0byEyeOA

Vezi toate comentariile (59)
Comentează