FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 2-1

ASTRA - FCSB 2-1 // Cornel Dinu îl distruge pe Vergil Andronache: „L-a găsit în pădure și l-a pus la echipă!” + Gigi Becali, luat și el în colimator

Cornel Dinu
Cornel Dinu

Articol de - Publicat marti, 06 august 2019 09:47

Cornel Dinu (71 de ani) a fost autorul unei serii de atacuri după eșecul suferit de FCSB în fața Astrei, scor 1-2. Țintele au fost antrenorul interimar Vergil Andronache și Gigi Becali.

  • FCSB - Mlada Boleslav, duelul din turul III preliminar Europa League, se dispută joi, 8 august, de la ora 21:30. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV.
  • În același timp, partida va putea fi urmărită pe pagina oficială de Facebook a celor de FCSB de către utilizatorii din afara țării.

„Andronache... săracul! Becali a găsit pe unul în Pădurea Andronache (nr. orașul Voluntari) și l-a pus la echipă. Asta se întâmplă când pune mâna pe bani cine nu trebuie. Pe Gigi trebuie să-l lăsați să-și vadă de turmele lui. Uite ce a făcut dintr-o echipă de tradiție”, a spus Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

FCSB a pierdut al treilea meci în decurs de o săptămână, iar echipa pare într-o degringoladă fără ieșire. La meciul cu Astra, principal a fost Vergil Andronache, secundul din mandatul lui Bogdan Andone și unul dintre asistenții din perioada Mihai Teja.

Gigi Becali va numi un nou antrenor cel târziu mâine. Din informațiile confirmate și de către latifundiar, numele noului tehnician este Antonio Conceicao (57 de ani).

VEZI ȘI:

Gianluca Zambrotta și Mauro Camoranesi, refuzați de Gigi Becali! S-a gândit și la alte nume-surpriză

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (9)
1223953254372879
Alexandru Cristian Vasile-Bugarin  •  06 August 2019, 14:48
Postat de Pierre Tzutzea pe 06 August 2019, 11:28

Acest individ cu numele de DINU i s-a dat liber de la Marcuta si debiteaza tot ce aude pe la Radio citind prin ziare de duzina si birfa dela coltul strazii. Bun! Oare dece acest individ nu este in stare de o analiza pertinenta fara jigniri fara sa apostrfeze fara sa sara calul? A citit ei ziare straine? Are in cap anume jurnalisti care stiu sa te puna la punct cu eleganta? Daca el desconsidera cititorii acestui GSP.RO unde sint oameni cu vechime in jurnalistica si care stiu bine sa analizeze o situatie fara sa faca referiri jignitoare, xenofobe , antisemite , nationalist nu crestine atunci sincer va jigneste prezenta lui. Acest fel de prostie imprumutata de la bahicul Fanus NEagu un scriitor talentat dar nu genial si el cu multe sustineri securiste in spate ma face sa ma gindesc din nou la Petre Tzutzea si nu la Roller pe care nici nu l-a negat amicul de circiumi scumpe si bauturi proaste dupa prima baterie consumata . Tzutzea era inchis cind domnul Dinu Cornel facea cariera si multi altii cu nume conspirative . Acest popor care nu mai este popor ci adunatura de vulturi flaminzi doritori de singe de scandal de raul vecinului de opulenta balcanica si pus pe petreceri dat fiind ca munca este pentru masini si elefanti va plati cindva pentru ignoranta lui. Domnul Dinul Cornel daca doreste sa convinga ca are intentii bune atunci sa treaca la un mod de adresare civilizat. Eu sper ca teribilismul din capul lui il are doar dupa o cinzeaca. Altfel nu este diferenta...

Thierry Pzuzea, Fanus Neagu ou pas, nu conteaza, dar altitudine jurnalistica a GSP e de un umor nebun.

109594710227369
Marius-Adrian Creţu  •  06 August 2019, 13:56

Becali George, este pedepsit de MINE ca să nu ia titlul la fotbal în România timp de 5 ani... Mai sunt 2 ani ...!!!

jakeu
jakeu  •  06 August 2019, 13:48

Pierre Tzutzea - esti departe de cultura Domnului Dinu iti trebuie ani lumina sa ajungi la adevarata valoare a dansului.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează