FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 3-2

ASTRA - FCSB 3-2. Adi Petre a dezamăgit din nou! Galben pentru simulare în minutul 5 + cine l-a înlocuit la pauză

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2020 21:22 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 22:04

ASTRA - FCSB. Pentru Adrian Petre, „seceta” continuă! Vârful adus de Gigi Becali din Danemarca n-a înscris nici contra Astrei, sfârșind prin a fi schimbat la pauză de Bogdan Vintilă.  

După seria ratărilor din meciul cu Dinamo din semifinalele Cupei (3-0), Adrian Petre, 22 de ani, spera să rupă seria ratărilor contra Astrei. A fost folosit încă din primul minut, însă nici de data aceasta nu a reușit să marcheze.

După cartonașul galben primit încă din minutul 5 pentru o simulare, Adrian Petre a avut două oportunități de a înscrie, ambele irosite. În minutul 7, Adrian Petre a trimis o lovitură pe cap peste poartă. Cinci minute mai târziu, și-a încercat norocul de la marginea careului, însă execuția sa pretențioasă, cu latul, s-a dus pe lângă poarta lui Lazar.

+12 FOTO

Vezi AICI toate detaliile de la meciul Astra - FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează