FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Astra îl ameninţă pe Tembo cu FIFA: "Vom solicita suspendarea lui pe durata contractului"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 09 septembrie 2013 22:03

Dinu Gheorghe, preşedintele celor de la Astra Giurgiu, a vorbit despre situaţia lui Tembo, fugit de la echipă.

"Nu o să murim dacă Tembo nu vine la echipă. El are notificare trimisă, iar dacă nu se prezintă în termenul stabilit, atunci ne adresăm la FIFA şi solicităm suspendarea lui pe durata contractului. Noi îi vom cere şi daune financiare. El nu poate cîştiga vreodată un proces cu Astra.

Tembo trebuie să îşi ceară scuze băieţilor, el a lăsat echipa într-un moment extrem de greu. Noi aveam 14-15 jucători valizi pentru returul cu Maccabi Haifa, iar el a plecat înainte cu două zile de meci. Asta doare cel mai tare. El a mai întîrziat la pregătire, venea după zece zile. Ivanovski pleca la naţională şi se întorcea a doua zi, iar Tembo după trei zile", a spus Dinu Gheorghe la DigiSport Special.

Tembo a plecat de la echipă la sfîrşitul lunii trecute, după meciul cu Petrolul, scor 1-2, cînd Ioan Niculae, finanţatorul Astrei, a declarat că jucătorul va fi pus scos de la prima echipă şi vîndut pe un euro.

Oficialul giurgiuvenilor a dezvăluit şi faptul că Tembo a avut o ofertă din Turcia în această perioadă, dar a refuzat transferul: "A fost dorit de o echipă din primele 8-9 din Turcia. Cei de acolo au fost disperaţi să-l transfere, s-au deplasat în Zambia sau în Ghana să semneze cu el, era vorba de un împrumut. El primea un salariu dublu faţă de ce a avut la Astra, i-a încurcat şi pe oamenii de acolo, n-a mai semnat. Acesta este Tembo".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
gazistu
gazistu  •  10 Septembrie 2013, 17:37

parca ziceati ca nul mai vreti la echipa... cel chemati inapoi..lasatil p om in pace

microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  10 Septembrie 2013, 17:19

tembo,bokila...urmeaza piovaccari sau matulevicius?

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  10 Septembrie 2013, 12:51

ni'ati scos comentariul... i'am atacat pe neculai si vama, niste oameni onorabili. iar tembo, un temboel. a parasit echipa ! suspendat ! afara ! e bine cu m am intors'o ? pe asta il dati ?:) ps. da, neculai are buze de bulibasa si spune numai prostii. il asteapta dna sa'l trimita la jiji.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează