FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Atac la Mutu » O legendă a lui Dinamo îl critică pe conducător: "A greșit! Nu poți face asta. O să vină și vremea când va păți la fel"

Articol de GSP - Publicat marti, 15 noiembrie 2016 12:49

Claudiu Vaișcovici, fost jucător la Dinamo, a comentat situația tensionată dintre Mutu și Andone și l-a criticat pe "Briliant".

"Mutu a greșit. Nu poți să vii și după o săptămână să dai de înțeles că vrei să schimbi antrenorul și ai discuții cu alți antrenori. Aici, Negoiță trebuia să intervină și să-i zică lui Adi «Tu asta ai de făcut. Mai departe, eu discut cu antrenorul». Totuși, Andone nu se sperie așa ușor.

Cred că Mutu a greșit. A creat tensiune la echipă și a pus presiune pe jucători. Probabil vrea să aducă un antrenor tânăr, de vârsta lui, cu jucători tineri. O să vină vremea când va păți și el așa. Nu va fi tânar mereu.

Dinamo e cam modestă. Nu este echipă de locul 1-2. Nu cred că lotul de anul ăsta mai bun decât cel de anul trecut. Anul trecut se încropise o echipă bună. Dacă se păstra lotul de anul trecut, dacă se dădeau bani mai mulți jucătorilor care au plecat și se mai aduceau 3-4 jucători, echipa avea șanse la titlu", a spus Vaișcovici la TV Sport Ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
962345157140859
Daniel Grosu  •  15 Noiembrie 2016, 18:19

Cândva, Mutu a fost un fotbalist de valoare. Acum e un nimeni cu ifose. Păcat de Negoiţă, că a pus botul, Mutu are un caracter de un leu jumate, s-a născut şi va muri un ratat.

geo.b.
geo.b.  •  15 Noiembrie 2016, 17:51

Mai este un "DACA",pe langa ceilalti,daca nu erau "greselile" de arbitraj,alta ar fi fost ierarhia in liga 1.

138672209828437
Gelu Oanca  •  15 Noiembrie 2016, 14:25

Si de ce sa nu poata sa schimbe antrenorul, Eu il schimbam a doua zi la ce rezultate are Andone.Sa ai 7-8 jocuri fara victorie. Andone joaca acelasi joc ca si nationala sta *** in poarta. nu are o ideie de joc pe atac, Stiti cum jucau Englezi 1-9 .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează