FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Atenție, steliști! Bișnițarii au găsit o altă metodă de a face bani, chiar dacă stadionul e mai mult gol

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2015 10:38

Steaua a avut în mai multe rînduri în mandatul lui Laurențiu Reghecampf stadionul plin. Fie că a fost vorba despre Arena Națională, fie despre stadionul din Ghencea, bișnițarii au făcut bani frumoși de pe urma echipei roș-albastre. 

Acest lucru nu s-a mai întîmplat și în perioada lui Costel Gâlcă. Fanii s-au îndepărtat în ultimele luni de lîngă echipă, mai ales după ce MApN-ul a luat și sigla. 

Bișnițarii nu s-au descurajat și au găsit o altă modalitate de a face bani. Aceștia fac replici identice ale biletelor și le vînd înainte de meci cu prețul de la case, sau chiar sub atunci cînd suporterii nu se lasă convinși, însă surpriza vine în fața turnicheților. 

Deși codul de bare este copiat, acesta nu poate fi validat de turnichet, iar biletul nu este valabil. Așadar, toți suporterii campioanei care vor veni la meciul cu Botoșani ar trebui să cumpere bilete EXCLUSIV de la case, pentru a nu întîmpina probleme la intrarea pe stadion. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
nnapocarepublic
nnapocarepublic  •  11 Mai 2015, 23:06

red77
red77  •  11 Mai 2015, 19:29

asa ceva numai la fcsb se poate intampla :))))))))))))

rangers94
rangers94  •  11 Mai 2015, 18:46
Postat de rangers94 pe 11 Mai 2015, 18:45

***

Si aia cu spatele nevasta .

Vezi toate comentariile (34)
Comentează