FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

EXCLUSIV Oficialul din Liga 1 comentează implicarea primarului din Pitești la FC Argeș: „E deranjant când se bagă oameni care nu se pricep”

FC Argeș // foto: Imago Images
FC Argeș // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 februarie 2022 12:01 / Actualizat miercuri, 02 februarie 2022 12:17

Attila Hadnagy (41 de ani), directorul general de la Sepsi OSK, consideră implicarea agresivă a primarului din Pitești, Cristian Gentea, în deciziile majore de la FC Argeș, a fi „deranjantă”.

Nemulțumit de rezultatele echipei din ultima vreme, care au îndepărtat-o de locurile de play-off, Cristian Gentea, primarul Piteștiului și totodată omul care ia deciziile importante la FC Argeș, i-a stabilit un ultimatum antrenorului Andrei Prepeliță

Dacă nu va obține 9 puncte din următoarele 3 meciuri, cu Academica Clinceni, Chindia și CS Mioveni, fostul mijlocaș va fi demis de la cârma echipei. De altfel, presiunea pusă de conducere l-a împins și pe antrenorul principal din acte, Mihai Ianovschi, să demisioneze.

Attila Hadnagy, oficial la Sepsi OSK, altă echipă cu pretenții de play-off, vede ținta de 9 puncte stabilită de primar drept un pretext pentru ca Prepeliță să fie înlăturat de la cârma echipei. 

Reacția lui Mihai Stoica după ultima mutare făcută de CFR Cluj: „Salut revenirea la normalitate a echipei care domină Liga 1” » Atac la adresa lui Marian Copilu
CFR CLUJ
Reacția lui Mihai Stoica după ultima mutare făcută de CFR Cluj: „Salut revenirea la normalitate a echipei care domină Liga 1” » Atac la adresa lui Marian Copilu

Attila Hadnagy: „Ce vor cei de la FC Argeș, să câștige campionatul?”

„Prepeliță și Ianovschi au făcut o treabă foarte bună la Pitești, care nu de mult a promovat. Nu înțeleg, ce au vrut? Să câștige campionatul, să intre în play-off? E foarte greu! Vedeți Dinamo, care de câțiva ani nu intră în play-off, ce să zică? Prepeliță chiar a făcut o treabă foarte bună la Pitești.

E deranjant că se bagă unii oameni care nu se pricep. Nu au cum să se priceapă așa mult la fotbal cum o face fostul fotbalist Prepeliță, acum antrenor.

Nu-i poți cere unui antrenor să ia 9 puncte din 3 etape! Mi se pare absurd, în opinia mea îi cere asta ca pretext pentru a-l demite. E foarte greu, celelalte echipe nu joace? Ei cred că e așa ușor să învingi o echipă?”, a spus Hadnagy la GSP Live.

În prezent, FC Argeș ocupă locul 8 în Liga 1, cu 31 de puncte acumulate în 23 de etape. Piteștenii sunt doar la 4 puncte în spatele Farului, echipa care ocupă primul loc de play-off (6), dar dobrogenii au un meci în minus.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Antrenorul din Liga 1 care a ajuns „la limita răbdării”: „Când jucătorii vor spune «Mister, stop», ne luăm gențile și plecăm acasă”

Ce ar însemna pentru Sepsi ca Viktor Orban să piardă alegerile în Ungaria: „Normal că vrem să câștige”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
demolarii
demolarii  •  02 Februarie 2022, 13:01

Dacă V Orban anunta ca da 3 milioane de euro clubului Sepsi doar daca pleaca Hadnagy de la club , patronul va renunța la 3 milioane de euro? Catolic sau ortodox,pilda lui Isus cu piatra e și în Biblia latina , ca și în cea slavonă.....

dora
dora  •  02 Februarie 2022, 12:54

Prepe poate să îți scrie demisia încă de acum. Îi dau în scris că nu ia 9 puncte, în următoarele 3 etape. Pe cei de la Clinceni ii poate invinge dar in disputele cu Chindia si Mioveni nu cred ca va scoate mai mult de 2 puncte !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează