FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Au infirmeria plină » Probleme uriașe pentru FCSB: 6 titulari pot lipsi la următorul meci

foto: Alex Nicodim
foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 09 octombrie 2017 23:00

Nicolae Dică se confruntă cu mari probleme de lot, după ce mai mulți jucători s-au accidentat în ultima perioadă.

Florinel Coman și Dennis Man n-au fost opriți în lotul echipei naționale Under 21 după ce s-au accidentat, Denis Alibec și Dragoș Nedelcu au probleme de mai bine de o săptămână, iar Mihai Pintilii și Constantin Budescu acuză dureri musculare. Șase din 11 posibili titulari ai FCSB sunt accidentați, fiind șanse mici să fie recuperați în totalitate până la meciul de pe 13 octombrie, cu FC Voluntari.

"Coman nu era refăcut sută la sută după accidentarea suferită la Viitorul, iar acum are o contuzie, în timp ce Dennis are dureri puternice la spate. Cei doi au fost consultați de stafful medical al «tricolorilor» Under 21 și s-a decis ca ei doi să nu facă parte din lot pentru meciul cu Elveția", susțin cei de la echipa națională.

Denis Alibec are și el probleme la spate, iar de luni va intra în programul normal de pregătire al echipei. Nedelcu are probleme musculare, care-l vor mai ține în afara echipei pentru încă o săptămână.

Ultimul accidentat e Pintilii. Mihai nu a mai făcut deplasarea cu echipa naţională la Copenhaga, fiind lăsat să plece acasă pentru un consult medical amănunțit. "Sunt șanse mici ca Mihai să joace cu Voluntari", spun steliștii. Pe lângă cei șase jucători cu probleme medicale, Gnohere este suspendat, pentru cumul de cartonașe. 

Cum ar putea arăta Steaua cu FC Voluntari
Fl. Niță - R. Benzar, Planici, Bălașa, Momcilovici - Ov. Popescu, J. Morais - D. Benzar, Budescu, De Amorim - Fl. Tănase

"Nu-mi doream să vină această pauză competițională pentru că eram pe val, aveam rezultate bune, băieții intraseră într-un ritm foarte bun"
Nicolae Dică, antrenor FCSB

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
915130541905898
Gabi Simon  •  09 Octombrie 2017, 19:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează